Diktaattoripörssi

Diktaattoripörssin käyttöehdot

1. Yleistä

Diktaattoripörssi on maksuton diktaattoriaiheinen verkkosivusto, jonka tekemiseen sinäkin voit osallistua.

Diktaattoripörssi -palvelun käyttö edellyttää näiden käyttöehtojen ja hyvien käytöstapojen noudattamista.

Et ole koskaan ollut välillisesti tai välittömästi edesauttamassa Diktaattoripörssin sensuroimista Turun ammattikorkeakoulun verkosta. Et edusta Turun ammattikorkeakoulua tai sen etuja. Jo pelkästään työn tekeminen lasketaan Turun ammattikorkeakoululle lasketaan sen etujen edustamiseksi. Mikäli alat edustaa Turun ammattikorkeakoulua tai sen etuja, tai osallistut salajuoneen Diktaattoripörssin kumoamiseksi, käyttöoikeutesi raukeaa. Diktaattoripörssi määrittelee, mikä on "salajuoni"

Turun ammattikorkeakoulua tai sen etuja edustavat voivat yksiselitteisesti vapauttaa itsensä Turun ammattikorkeakoulua ja sen edustajia rajoittavista käyttöehdoista pyytämällä omalta osaltaan sähköpostitse anteeksi Turun ammattikorkeakoulun ja sen johdon ammattitaidottomuutta, typeryyttä ja huonoja käytöstapoja.

Edelliset ehdot eivät koske Salvamiehenä tunnettua suomalaista fasistista pienpuoluetta johtavaa sankaria joka johti vuoden 2002 salajuonta Diktaattoripörssiä kohtaan. Salvamiehenä tunnetulla arkkivihollisellani on ikuinen ja universaali poikkeuslupa, jopa pyhä velvollisuus, vierailla Diktaattoripörssissä ja ottaa nokkiinsa sen sisällöstä. Tämä oikeus on voimassa riippumatta siitä onko hän a) osallistumassa uusiin salajuoniin tai b) edustamassa Turun ammattikorkeakoulua.

Mikäli aiemmat ehdot täyttävät, Diktaattoripörssi (ja sen puhemies Mikko Forsström) myöntää sinulle oikeuden käyttää palvelua haluamallasi tavalla, kunhan toimit lisenssin ja Suomen lakien mukaisesti. Hyväksyt, että Diktaattoripörssi saa käyttöoikeuden palvelussa luomaasi sisältöön ja että se jaetaan eteenpäin edellämainitun lisenssin mukaisesti. Jos olet vajaavaltainen, kysy lupa huoltajaltasi.

Mikäli et omista lähettämäsi materiaalin tekijänoikeuksia (esimerkiksi kuvat), ole varmahko että kuva on sen käytön estävistä tekijänoikeuksista vapaa tai erilaiset reilun käytön lait sallivat kuvan käytön Diktaattoripörssissä. Muista, että Diktaattoripörssi on luonteeltaan opetussivustoeikä tavoittele liikevoittoa, joten saamme käytellä kuvia melkeinpä miten lystäämme. Lisäksi olemme julistautuneet itsenäiseksi syksyllä 2007, ja palvelimemme makaa salaisessa palvelinhuoneessa eteläeurooppalaisessa roistovaltiossa. Hoovee, laki ja valtiovalta!

Vaikka lähettämäsi aineisto täyttäisi edellämainitut vaatimukset, Diktaattoripörssi pidättää itsellään jättää sen julkaisematta muista syistä tai poistaa jo julkaistun aineiston. Syyt määrittelee Diktaattoripörssi: ne voivat olla esimerkiksi laadullisia, poliittisia tai keksittyjä. Diktaattoripörssi on tyrannia eikä mikään kansankoti.

Diktaattoripörssi ei anna palvelulle takuuta, se tarjotaan sellaisena kuin se kulloinkin on. Diktaattoripörssi ei vastaa sisällöstä tai tietojen käytöstä aiheutuvista vahingoista, olivat ne välittömiä tai välillisiä, taloudelliset vahingot ja henkiset traumat mukaan lukien.

Diktaattoripörssillä on oikeus ennakkoon ilmoittamatta muuttaa sivuja, poistaa niillä olevia tietoja, estää käyttäjän pääsy sivuille, tai keskeyttää sivujen toiminta kokonaan. Näytössäsi ei ole mitään vikaa. Älä yritä säätää kuvaa, mekontrolloimme nyt tietokonettasi.

Diktaattoripörssillä on oikeus milloin tahansa siirtää palveluita ainoastaan rekisteröidyille käyttäjille, ja avata viittä minuuttia myöhemmin sama palvelu jälleen kaikille. Maksulliseksikin voimme asioita siirtää, mutta tuskinpa näin teemme. Paitsi jos käyttäjämäärä tuhatkertaistuu, rupeamme totta kai ahneiksi.

Diktaattoripörssi ei vastaa ulkopuolisten ylläpitämille Internet-sivuille johtamista linkeistä tai näiden sivujen sisällöstä. Niistä vastaa Illuminati.

2. Rekisteröitymistä edellyttävät palvelut

Tiettyjen palvelun osien käyttö voi edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröitäessä kerätyt henkilötiedot ovat osa Diktaattoripörssin käyttäjärekisteriä.Rekisteröityessäsi sinun on annettava itsestäsi oikeat henkilötiedot. Vääränä henkilönä esiintyminen palvelussa voi olla rangaistava teko. Vähintään se johtaa ankaraan kritiikkiin ja itsekritiikkiin Puolueen sisällä. Ehkä puhdistuksiinkin.

Diktaattoripörssillä on oikeus milloin tahansa muuttaa rekisteröityneille käyttäjille tarkoitettua palvelua, lopettaa palvelun tarjoaminen, tai avata uusia palveluja.

Palvelun väärinkäyttäjä on korvausvastuussa Diktaattoripörssille ja kolmannelle osapuolelle aiheuttamastaan vahingosta, ja väärinkäytön estämisestä tai korjaamisesta Diktaattoripörssille välittömästi tai välillisesti aiheutuvista kustannuksista. Rekisteröitynyt käyttäjä vastaa omilla tunnuksillaan tehdyistä toimenpiteistä. Jos epäillet tunnuksesi päätyneen Puolueen vihollisten käsiin, ilmoita asiasta Diktaattoripörssille välittömästi.

Sekä sinulla että Diktaattoripörssillä on oikeus milloin tahansa päättää rekisteröitymisen yhteydessä syntynyt suhde ilmoittamalla asiasta toiselle osapuolelle. Mikäli Diktaattoripörssi epäilee sinun rikkoneen käyttöehtoja, etenkin kahta tärkeintä (ei salajuonia, et edusta Turun ammattikorkeakoulua tai sen etuja), tai olet käyttäytynyt Diktaattoripörssin mielestä asiattomasti, se voi katkaista suhteen siitä ilmoittamatta. Mikäli 'Pörssi on todistetusti väärässä, se palauttaa oikeutesi ja pyytää sinulta julkisesti anteeksi.

3. Henkilötietojen käyttö

Diktaattoripörssi käsittelee ainoastaan rekisteröityneiden käyttäjien henkilötietoja. Näitä henkilötietoja käytetään rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla.

Rekisteröityneille käyttäjille voidaan lähettää Diktaattoripörssin indoktrinaatiota ja propagandaa. Voit kieltää sen omista asetuksistasi. Diktaattoripörssi pidättää oikeuden jättää järjestelmään bugin, jonka ansiosta sinulle vuotaa viesti-pari vaikka olisitkin ottanut ruksin pois. Se on perinne.

Mikäli sinulla on henkilötietoihin tai yksityisyyden suojaan liittyvä kysymys Diktaattoripörssille, voit esittää sen Puhemiehelle. Muista pokkuroiva sävy, puhuthan aatteemme isälle ja ajatusten Vantaajoelle.

4. Käyttöehtojen muuttaminen

Diktaattoripörssi voi muuttaa näitä käyttöehtoja koska tahansa. Muutoksista ilmoitetaan verkkopalvelussa itsessään, ja ne astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana. Vanhoja käyttöehtoja ei ole koskaan ollutkaan.