Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Hans,

Oletko koskaan joutunut huijauksen uhriksi? Oletko hukannut lompakkosi tai rahasi väärennetyille hakkereille tai lainanantajille verkossa? Pyydän teitä ottamaan yhteyttä tähän luotettavaan hakkeri- ja palautusasiantuntijaan AITOON HAKKORIIN. Olin binäärioptioina ja bitcoin-sijoittajina esiintyneiden väärennettyjen ihmisten uhri, menetin 10 000 dollaria ja 2 BTC:tä bitcoin-lompakostani näille huijareille. Kesti hetken ennen kuin tajusin, että ne olivat väärennettyjä ja tunsin itseni todella loukkaantuneeksi. Sitten ystäväni kuuli siitä ja suositteli minua GENUINE HACKERille, joka auttoi minua palauttamaan kaiken menettämäni. Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM tai WhatsApp +1 (260) 218-3592 kautta.

Kuin huopatossutehtaassa kahvitauolla,

Onpas täällä hiljaista.

Hae lainaa 3 %,

Hei,

Oletko kiinnostunut lainasta, jos kyllä, ota yhteyttä Lidya-rahoitusyhtiöön ja ota meihin yhteyttä lainan välitöntä käsittelyä varten alla olevien tietojen avulla:

Ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: lidyafinance9@gmail.com

Enver Hoxha,

Hyvä sivu, selasi sitten mielenkiinnosta tai tarpeeseen. Toivottavasti sivut jatkuvat vielä pitkään :D

Rakasta Johtajaa kaivaten,

Päivälleen 11 vuotta sitten maailmaa kohtasi suuri suru, kun Pohjois-Korean Rakas Johtaja Kim Jong-Il kuoli.

Rauha hänen muistolleen.

Pitääkö olla huolissaan? ,

Toivottavasti huhut Diktaattoripörssin kuolemasta ovat vahvasti liioiteltuja.

Kyllä Diktaattoripörssi elossa on, omaan tyypilliseen vaihtelevan puolikuolleeseen tapaansa! :D

Jorma_Porsas,

Kekkonen täällä... No voi sen niinkin ajatella... Ymmärrettävää toisaalta...

Seitsenkymppinen,

Tänään Vladimir Putin täyttää 70 vuotta. Ei uskoisi ensinäkemältä.

Vierailija,

Nyt olisi aika harkita Ex-KGB agentti, nykyisin Venäjän Federaation Presidentti Putinin ylentämistä jollain tavalla! Muutaman päivän päästä hän on sentään voittamassa ylivoimaisesti neljän Ukrainan oblastin "kansanäänestyksen" Venäjän Federaatioon liittymisestä. "Kansanvalta" jyllää!

Jorma_Porsas,

Päivää