Diktaattoripörssi

Elämme historiallisia hetkiä, ystävät hyvät!

Julkaistu

Siirsin 'Pörssin päivänä muutamana tietokantaan. Itse asiassa kyseessä on ensimmäinen tietokantapohjainen weppiprojektini koskaan, mikä tekee tapahtumasta ainakin minulle entistäkin merkittävämmän.

Siirsin 'Pörssin päivänä muutamana tietokantaan. Itse asiassa kyseessä on ensimmäinen tietokantapohjainen weppiprojektini koskaan, mikä tekee tapahtumasta ainakin minulle entistäkin merkittävämmän. Tämä tosiseikka saattaa tehdä 'Pörssistä ensi alkuun hieman bugisen, joten jos jotain kummallista ilmenee ilmoita toki siitä minulle sähköpostitse.

Jo nyt 'Pörssi tarjoilee esimakua siitä, mitä on tulossa. Tietokantapohjaisuus mahdollistaa monia mielenkiintoisia vaihtoehtoja, joista olenkin heti ensi alkuun toteuttanut kansanäänestyksen vastapainoksi omalle objektiivis-subjektiiviselle näkökannalleni diktaattorien pahuus/paremmuusjärjestyksestä.

Ja mikä parasta, kun minun nyt on äärimmäisen vaivatonta päivittää / lisätä diktaattoripörssin sisältöä, tulee 'Pörssi seuraavina aikoina kasvamaan aivan varmasti nopeammin kuin koskaan reilun kaksivuotisen historiansa aikana.