Diktaattoripörssi

Odotettavissa jättiläispäivitys

Julkaistu

Tammikuun ensimmäinen tulee olemaan Diktaattoripörssille suuri päivä. Silloin se nimittäin avautuu täydellisesti uudistuneena, ikään kuin Kiinan kommunistinen puolue julistettuaan porvarienkin itse asiassa olevan kelpo kommunisteja.

Tammikuun ensimmäinen tulee olemaan Diktaattoripörssille suuri päivä. Silloin se nimittäin avautuu täydellisesti uudistuneena, ikään kuin Kiinan kommunistinen puolue julistettuaan porvarienkin itse asiassa olevan kelpo kommunisteja ja toivotettuaan kapitalistit tervetulleeksi jäsenikseen. No, tylsäähän Marxin Kallella haudassa olisi jos ei välillä tarvitsisi pyöriskellä.

Paljon en sattuneesta syystä voi tai halua paljastaa, mutta teknisesti 'Pörssin suhteen on tapahtumassa suuria. Sneak peakia tuleviin tapahtumiin jakelen heti, kunhan uudistamisprojekti on konkretisoitunut siihen pisteeseen että näytettävää on. Stay tuned, hyvää kannattaa odottaa ja sen suuntaista!