Diktaattoripörssi

Se on niin sanotusti siinä

Julkaistu

Uusi, uljas Diktaattoripörssi on sisällöllisesti "valmis". Onneksi olkoon, Diktaattoripörssi!

Jos joku olisi 15.10 väittänyt minulle, että ennen vuoden loppua olen paitsi jalostanut entiteettipohjaisuudesta, pelkästä kauniista päiväunestani, toiminnallaan ehdottoman ylivertaisuutensa osoittaneen ja täysin toimintakykyisen järjestelmän, ja vieläpä toteuttanut järjestelmällä Diktaattoripörssin toiminnaltaan ja ulkoasultaan edelliseen inkarnaatioon verrattuna ylivertaisen neljännen version, olisin todennäköisesti nauranut makeasti.

Mutta niin vain kävi, että lopputyön kymmenen viikkoa osoittautui riittäväksi, ja teknisessä mielessä Entity Enginen pilottisovellus on valmis. Hiomaton, optimoimaton, dokumentoimaton ja monin osin keskeneräinen järjestelmä toki on, mutta yhtä kaikki Diktaattoripörssi on toteutettu sataprosenttisesti ja tinkimättömästi filosofiani mukaisesti.

Työ tehty on, ja todellinen työ voi alkaa. Järjestelmän muokkaaminen ja viimeistely loppukäyttäjälle ja ennen kaikkea markkinoitavaksi kelpaavaksi on projektina vähintään yhtä mielenkiintoinen kuin järjestelmän kursiminen kasaan. Kello tikittää armottomasti, ejakulaatiopäivä lähestyy.