Diktaattoripörssi

Vorsströmmin lupaukset ovat kuin shekkivihkonsa

Julkaistu

Rakensin uusiksi ja viimeistelin Entity Enginen kielituen. Operaatio vaati suhteellisen rankkaa rakenteen rukkaamista, johtuen jo projektin alussa toteutettamani osa-alueen vanhakantaisuudesta.

Rakensin uusiksi ja viimeistelin Entity Enginen kielituen. Operaatio vaati suhteellisen rankkaa rakenteen rukkaamista, johtuen jo projektin alussa toteutettamani osa-alueen vanhakantaisuudesta. Yritin tehdä muutokset nollaamatta äänestyksiä ja muita interaktiivisia osioita, mutta mitä todennäköisimmin muutama ääni on mennyt taas vaihteeksi hukkaan. Onnistuin nimittäin ensimmäistä kertaa sotkemaan tietokannan pahemman kerran yrittäessäni välttää tietojen hukkumista.

Enää yksi järjestelmän alkuajoilta periytyvä ei aidosti entiteettipohjainen alajärjestelmä, käyttäjät, on uudistamatta ja sitten vallankumous onkin lopulta täydellinen ja Entity Engine valmis niiltä osin kuin sisällytän sen lopputyöhöni. Viimeistään sitten nollautumisten pitäisi olla varmaakin varmemmin taakse jäänyttä elämää.