Diktaattoripörssi

Mies ja hänen hämmästyttävä entiteettikoneensa

Julkaistu

Entity Engine on saavuttanut maagisen versionumeron 1.00, mutta hämäävästi se ei tarkoita sitä että järjestelmä olisi valmis. Se sijaan se tarkoittaa, että olen saavuttanut pisteen jossa katson lopputyön osuuden projektista olevan raporttia vaille valmis.

Entity Engine on saavuttanut maagisen versionumeron 1.00, mutta hämäävästi se ei tarkoita sitä että järjestelmä olisi valmis. Se sijaan se tarkoittaa, että olen saavuttanut pisteen jossa katson lopputyön osuuden projektista olevan raporttia vaille valmis.

Mainioksi lopuksi yksinäiselle kehitystyölleni (järjestelmä on jo delegoitu yhtiökumppaneilleni arvioitavaksi, analysoitavaksi ja ihmeteltäväksi) havaitsin, että ylläpito- ja loppukäyttäjäpuoli, nuo kaksi erilaista ja muurin erottamaa veijaria, voivatkin monessa tapauksessa olla yksi ja sama asia. Eikä minulla tämän mullistavan havainnon jälkeen ole pienintäkään epäilystä, ettenkö olisi vain välikappale jonka kautta suuremmat voimat tekevät työtään.