Diktaattoripörssi

Näin se homma etenee, nollautumalla

Julkaistu

En ollut lainkaan ajatellut skenaariota, jossa uutisen kirjoittaja poistetaan järjestelmästä. Lopputulos: virheilmoituksia kaikissa uutisentiteeteissä. Korjasin ongelman, ja samalla tuttuun tapaan Diktaattoripörssin tiedot hieman vanhentuivat.

En ollut lainkaan ajatellut skenaariota, jossa uutisen kirjoittaja poistetaan järjestelmästä. Lopputulos: virheilmoituksia kaikissa uutisentiteeteissä. Korjasin ongelman, ja samalla tuttuun tapaan Diktaattoripörssin tiedot hieman vanhentuivat.

Häirikkömme, myös Diktaattoripörssin omaksi kylähulluksi kutsuttu hassuttelija, oli taas vaihteeksi tehnyt olemassaolonsa tunnetuksi vieraskirjassa. Hänen postauksensa ei nollautunut - se poistui käskystäni jo aikaisemmin.

Muutama muukin bugi teki itsestään liian suuren numeron, ja joutui ohjelmointivirheiden taivaaseen mikäli siellä enää on tilaa. Olen keskittynyt lähinnä ylläpitopuoleen, sisällön puolella on vähän hiljaisempaa.