Diktaattoripörssi

Tyrankitilastojen kauneusvirhe korjattu

Julkaistu

Huomasin, että tyrankitilastojen aikajanassa seisoi turhaan diktaattorin vallassaolovuodet. Poistin sen. Lisäksi muutin etusivun "sensuroitu" - kuvan hieman kuvaavammaksi ja räväkämmäksi.

Huomasin, että tyrankitilastojen aikajanassa seisoi turhaan diktaattorin vallassaolovuodet. Poistin sen. Lisäksi muutin etusivun "sensuroitu" - kuvan hieman kuvaavammaksi ja räväkämmäksi.

Kyllä, vastaus tarkennuspyyntööni saapui. Ainoa perustelu, jonka ammattikorkeakoulu suostui aiheettomasti suorittamalleen sensuroinnille ja sen perusteella langetetulle kahden viikon käyttökiellolle antamaan, oli "vieraskirjan käyttäminen keskusteluun esimerkiksi *häirikön sensuroitu nimi* - nimisen henkilön kanssa". En voi käsittää, mikseivät turkelot suostu ottamaan vastuuta tekemisistään, ja tunnustamaan toimineensa selkkauksessa röyhkeällä, hävyttömällä tavalla.

Se, etten ole julkaissut uutisia aikoihin, ei tarkoita että olisin levännyt laakereillani. Ei suinkaan, olen paitsi kirjoittanut opinnäytetyöraporttini valmiiksi, myös restrukturoinut koko Entity Enginen entistä enemmän entiteettifilosofian mukaisesti. Nyt olen taas vaihteeksi tyytyväinen järjestelmän pohjimmaiseen osaan, ja alan suunnitella lisää entiteettejä jotka mitä todennäköisimmin tavalla tai toisella implementoin myös Diktaattoripörssiin.