Diktaattoripörssi

Uudistunut rakenne, uudistuneet ongelmat

Julkaistu

Markkerit sun muut navigaatiohärpäkkeet eivät tahtoneet toimia, vaikka muuten teknisesti uudistunut järjestelmän ydin onkin toiminut mukavan oloisesti ja teknisesti entistä johdonmukaisemmin alusta lähtien.

Anarkoksen anarkistein oma valikko.

Markkerit sun muut navigaatiohärpäkkeet eivät tahtoneet toimia, vaikka muuten teknisesti uudistunut järjestelmän ydin onkin toiminut mukavan oloisesti ja teknisesti entistä johdonmukaisemmin alusta lähtien.

No, nyt toimivat. Uudistin myös pikkuisen rekisteröityneiden käyttäjien puolta, joskaan sitä et normikäyttäjänä pääse vielä toteamaan koska tulevan oikeudellisen käyttäjän itserekisteröinti on vielä kesken.

Tänään, huomenna, lähipäivinä sinäkin voit kuitenkin liittyä Anarkokseen, tuohon mysteeriseen D-Pörssi kulissinaan toimivaan salaseuraan jonka kunnianhimoisena päämääränä on kaataa Yhdysvaltain Presidentti, Maailman Viisain Mies, George W. Bush![lbr]