Diktaattoripörssi

Entity Engine on kuollut! Kauan eläköön LED!

Julkaistu

Entity Engine on kuollut. Kauan eläköön LED, Lamantiini Entity Development [System]. Eikä nimen vaihtuminen ole ainoa suuri muutos.

Entity Engine on kuollut. Kauan eläköön LED, Lamantiini Entity Development [System]. Eikä nimen vaihtuminen ole ainoa suuri muutos, joka ilmassa leijailee.

Versionumero pyörähti aimo askelen taaksepäin, kohtaan 0.5.0. Tämä heijastelee jättiläismuutosta strategiassa järjestelmäni suhteen - sen sijaan, että suhtautuisin siihen kuin valmiiseen suhtaudun siihen sellaisena kuin se on - aihio.

Kehitys kulkee tästedes vääjäämättä kohti toista kliimaksiaan, järjestelmän julkaisua avoimena lähdekoodina GNU GPL - lisenssin alla. Mutta tästä lisää LEDin kotisivuilla, jotka aukaisevat ovensa sangen pian. Tästedes Diktaattoripörssi keskittyy diktaattorien pörssittämiseen, ja järjestelmää käsitellään sen omilla sivuilla kunhan saan ne valmiiksi.