Diktaattoripörssi

Odotettavissa toimintahäiriöitä

Julkaistu

Käynnissä on massiivinen järjestelmän restrukturointi. Diktaattoripörssissä ilmennee sitä myöten toimintahäiriöitä lähiaikoina.

Palveluntarjoajani palvelimen asetukset ovat sangen erilaiset kuin kotipalvelimeni, puhumattakaan siitä seikasta että käyttöjärjestelmä on Linux toisin kuin minulla, joten käytännön syistä minun on jatkuvasti testattava tekemiäni ratkaisuja sekä linjoilla että kotona. Ja koska Diktaattoripörssi on mainio, laajahko todellinen sovellus asioiden testaamiseen, käytän mieluummin sitä kuin jotakin pelkästään testikäyttöön tekemääni muka-sovellusta.

Uusinta uutta systeemissä on sentientti entiteetti, entiteetti joka tietää oman olemassaolonsa ja käyttäytyy sen mukaisesti. Tulevaisuudessa järjestelmän toiminta tulee pitkälti, mikäli ajatukseni pitävät kutinsa, pohjautumaan entiteetteihin jotka haistavat oman kuulumisensa järjestelmään ilman administraattorin apua, ja asentavat itsensä tai vaatimansa elementit automaattisesti.

Ylläpitopuoli on nyt täydellisen skinnattava aka nahkoitettava. Ominaisuus on sangen hauska, vaikkei sillä varsinaisesti mitään teekään.

Ylläpidon tuki monikielisyydelle on myös osin valmis, vain täydellisen implementoinnin puuttuessa.