Diktaattoripörssi

Hoblaa, ylläpito palaa linjoille

Julkaistu

Kymmenen päivää ilman nettiä on takana, ja Pörssin suureellinen päivitys tosiasia.

Kymmenen päivää ilman nettiä on takana, ja Pörssin suureellinen päivitys tosiasia. Muutoksia on sekä teknisellä puolella (jonka ei pitäisi näkyä, elleivät muutokset synnyttäneet bugeja) että sisällön puolella.

Kirjoitin suuren osan teksteistä jos en uudestaan, niin ainakin uusiksi. Uuden diktaattorin lisäys ei valitettavasti onnistunut, koska tutkimustyö on perin vaikeaa ilman Internetiä, mutta lähiaikoina tarkoitukseni olisi paneutua aiheeseen. Äänestys on käynnissä, vielä voit vaikuttaa siihen kuka on seuraavana rankkausvuorossa.

Viimeistelin myös yksinkertaisimmat ekstranet-rakenteet. Niinpä Anarkokseen, tuohon D-Pörssin pelottavaan salaseuraan, liittyminen on nyt mahdollista. Toverit, päämäärän saavuttaminen on mahdollista!