Diktaattoripörssi

Diktaattoripörssin Hullut Päivät(tm)

Julkaistu

Uusia, entistä standardimpia tuulia lay-outissa - iloa sokeille, surua valtavirralle. D-Pörssi julistaa suuret selaimenvaihtoviikot alkaneeksi.

Lyhyesti ja ytimekkäästi: Internetin tulisi olla kaikkien käytettävissä, myös sokeiden ja muiden erityisryhmien. Niinpä astuin viimeisen, ratkaisevan askelen, ja hylkäsin lopullisesti viimeiset jäänteet taulukkoon perustuvasta asettelusta.

Valitettavasti Internet Explorer, haiseva piikki yhtä lailla sokeiden kuin näkevienkin lihassa, ei sanalla sanoen pidä standardeista. Mutta koska minä en pidä siitä eikä Diktaattoripörssi ole kaupallinen sivusto, en jaksa ainakaan tällä hetkellä välittää pikku bugeista. Ne, jotka eivät ymmärrä omaa parastaan, saavat kärsiä, niin se vain menee.

Julistan omasta puolestani ja myös Diktaattoripörssin puolesta suuret selaimenvaihtoviikot alkaneeksi: Mozilla ja Opera, niillä pääset hyvään alkuun.