Diktaattoripörssi

HÄN palaa, ei vielä vaihda alaa

Julkaistu

Huhut koskien ylläpidon ennenaikaista poismenoa ovat kaikki liioiteltuja, pelkkiä satunnaisten häiriköiden ja Turun ammattikorkeakoulun levittämiä häpeällisiä valheita. Ylläpito elää ja palaa sairastauolta.

Joskus ei mene putkeen. Juuri kun vuoden kestänyt LED:n kehitystyö oli lähestymässä "loppuaan", päädyin kammottavan sairauden runtelemaksi ja muutamaksi viikoksi käytännössä kokonaan työkyvyttömäksi.

Liekö syynä reuma, liikarasitus vai jokin muu, kaikki selvinnee ajallaan, mutta yhtä kaikki minuun iski niveltulehdus. Sormeni ensin särkivät julmetusti ja lopulta turposivat ikään kuin tönkkösuolatuiksi, ja hiiren saati näppäimistön käyttö muodostuivat liki ylitsepääsemättömäksi esteeksi.

Pikku pillerit, kiitos Luojan, auttoivat ja nyt olen viimein jos en entiselläni niin ainakin taas kykenevä työhön. Kaupan päälle sain monta uutta ystävää pikku-ukoista ja muista hallusinaatioista, joita kipulääkkeet minulle aiheuttavat. Hik. Tööt.