Diktaattoripörssi

Kyberterroristit iskevät jälleen?!?

Julkaistu

Julkisesti on esitetty, että Diktaattoripörssin viholliset (häiriintyneet häiriköt tai turkulaiset fasistit) olisivat rikkoneet Pörssin vieraskirjan. Pois, kauhukuvat!

Julkisesti esitettiin, ettei Diktaattoripörssin vieraskirjaan pystyisi rehellinen työtäpelkäämätön proletaari lisäämään mielipidettään - että Diktaattoripörssin viholliset (häiriintyneet häiriköt tai turkulaiset ammattikorkeakoulusta pesänsä tehneet fasistit) olisivat rikkoneet Pörssin vieraskirjan.

Sellainen peli ei vetele, ei lainkaan, ja niinpä perehdyin ongelmaan. Teesille löytyi antiteesi, seurasi synteesi, ja niinpä vieraskirjan pitäisi olla nyt kunnossa. Syynä ongelmiin olivat onneksi vain järjestelmän välimuistia kiusaavat sietämättömät bugit, eikä uusi kyberterroristien Diktaattoripörssiä vastaan suuntaama isku.