Diktaattoripörssi

Välimuisti, kaiken pahan alku ja juuri

Julkaistu

D-Pörssin reaaliaikaisuus esimerkiksi kansansuosikkien suhteen on viime aikoina hieman reistannut kiitos välimuistiongelmien. Asiaan on tullut muutos

Välimuisti alkaa pikku hiljaa nousta ahdistusta aiheuttavien ongelmien listallani aivan uudelle tasolle. Sitä riivaavat sietämättömät pikku bugit eivät ota kadotakseen, aina kun liiskaan yhden tuntuu jostain löytyvän uusi tilalle. Tavallaan en ihmettele, sillä onhan vajaan neljän kilotavun kokoinen erehtymättömäksi tarkoitettu aina ja kaikkialla toimiva välimuisti abstraktein kaikista abstrakteista koodinpätkistä joita olen viimeisen reilun vuoden aikana ohjelmoinut.

D-Pörssin reaaliaikaisuus esimerkiksi kansansuosikkien suhteen on viime aikoina hieman reistannut kiitos juuri näiden probleemien. Eipä reistaa enää, ei ainakaan samalla tavalla.