Diktaattoripörssi

Lyhyt, mutta ankara koettelemus on ohi

Julkaistu

Kuten ahkerimmat vieraat varmasti ehtivätkin huomata, Diktaattoripörssiä vastaan suunnattiin jälleen säälimätön terrori-isku. Tällä kertaa asialla oli Itsenäisen Suomen Kansan Taisteluvoiman Rintama, ISKTR.

Neljä päivää sitten heräsin siihen, kuinka ovelleni koputettiin. Voitte kuvitella, että hämmästykseni oli suuri, kun löysin oven takaa seisomasta kymmenisen aseistettua ruskeapaitaa. Itsenäisen Suomen Kansan Taisteluvoiman Rintama, ISKTR, puolisotilaallinen "kansallismielisyyden" taakse verhoutuva kansallissosialistinen järjestö, oli päättänyt tehdä lopun Diktaattoripörssistä!

ISKTR tunki nöyrän isäntänne laatikkoon ja korvasi Diktaattoripörssin propagandasivulla, jonka olen tallentanut jälkipolville todisteeksi ennennäkemättömän julkeasta hyökkäyksestä jonka uhriksi toistaiseksi tuntemattomasta syystä jouduin.

Onneksi anonyyminä pysytellyt taho vihjasi tapahtuneesta Suojelupoliisille, joka ratsasi ISKTR:n tukikohdan ja löysi minut laatikostani. En tiedä, kuinka kauan olisin vielä kyennyt kestämään... kärsimyksiä... joille ISKTR:n salaperäinen itseään "Pomoksi" nimittänyt johtajahahmo minut kolmena vankeuspäivänäni altisti.

Loppu hyvin, kaikki hyvin - Diktaattoripörssi palaa linjoille ja takamuksenikin toivottavasti toipuu. Tosin pahoin pelkään, että emme ole kuulleet ISKTR:stä viimeistä kertaa - "Pomo" ehti paeta ratsian alta ja on edelleen vapaalla jalalla.