Diktaattoripörssi

Joulukuussa tapahtuu

Julkaistu

Kauan luvattu Iso Päivitys™ odottaa. Se on joululahjani teille, uskolliset kaaderini.

Olen lomalla, joten kerrankin on aikaa. Olen pitkään lupaillut suurempaa päivitystä D-pörssiin, ja nyt on sen aika. Joulukuussa saamme toivottaa tervetulleeksi kaksi, toivottavasti jopa kolme, uutta diktaattoria - kolmekymmentä on SAATAVA täyteen ennen uuttavuotta!

Francesco Solano Lopez, Somozan perhe, Suharto, Antonio de Oliveira Salazar. Top kymppiä ei välttämättä tällä porukalla kolkutella, mutta parempi kuin ei mitään.

Silti, en voi olla käyttämättä tilaisuutta hyväkseni ja kutsua teitä, ystävät ja toverit, edistämään "hyvää" asiaamme. Tarvitsen *uusia* kasvoja, mielellään ainakin yhden naisdiktaattorin ja terhakoita tyranneja jotka ovat tekosillaan valmiit tunkeutumaan listan terävimpään kärkeen. Hopi hopi, muuten vaatimaton ylläpitäjänne ehtii kuolla vanhuuteen!