Diktaattoripörssi

Kenraalimme potkaisi tyhjää

Julkaistu

Augusto Pinochet, Chilen pitkäaikainen diktaattori, on kuollut. Menetys Diktaattoripörssille, onni maailmalle.

Ystävät, kanssafasistit. Augusto Pinochet, Chilen pitkäaikainen diktaattori, kenraalimme ja presidenttimme, on kuollut. Maailman onni on meidän menetyksemme.

Käytän tilaisuuden luvatakseni teille, ystävät ja kanssafasistit, että vuosi 2006 EI TULE TOISTUMAAN. Julistan vuoden 2007 tyrannian teemavuodeksi, jonka aikana tulemme tekemään kaikkemme edistääksemme yhteistä asiaamme!

Meidän on toimittava nyt, tai voimme ennen pitkää kuopata koko Diktaattoripörssimme! Ystävät, haluatteko totaalista sotaa demokratiaa vastaan ja Diktaattoripörssin puolesta? Jos tarve niin vaatii, haluatteko totaalisempaa sotaa kuin osaatte vielä kuvitellakaan!?!

Aloittakaamme taistelumme varovaisesti. Tänään saa alkunsa uusi perinne; tästedes Diktaattoripörssi suruliputtaa jokaisen edesmenneen diktaattorinsa johdosta. Suruliputuksen kesto arvioitakoon tapauskohtaisesti, Pinochetille annan viikon.