Diktaattoripörssi

Diktaattoripörssi etsii juuri sinua

Julkaistu

Diktaattoripörssi harkitsee valtiojärjestelmänsä muuttamista despotismista sotilasjuntaksi. Luova hullu, etsimme sinua!

Setä Samuli

Puhemies Pekkis haluaa juuri sinut eikä ketään muuta!

Diktaattoripörssin ylläpidollisen pohjan laajentaminen on aihe, jota olen pohtinut viime aikoina. 'Pörssin ulkoasu pitäisi uusia nykyistä teemaa kehittämällä. En ehdi millään tutkia ja raapustaa kaikkia diktaattoreja, jotka ovat listautumiskelpoisia. En ole tyytyväinen kaikkiin olemassaoleviin teksteihin. Ja niin edelleen.

Taitava graafikko tai aiheeseen perehtynyt kirjoittaja, historiafriikki, visionääri, muu luova hullu. Mikäli haluat osallistua Diktaattoripörssin ylläpitoon ja kehittämiseen, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen puhemies@diktaattoriporssi.com ja tee itsesi tunnetuksi.

Vapaaehtoistyötä. Ei luontaisetuja, paitsi ainutlaatuinen asema Diktaattoripörssin sotilasjuntassa ja aseman mukainen diktaattoriporssi.com -sähköpostiosoite. Puhemies varattu, muut itsekeksityt pompöösit tittelit vapaana.