Diktaattoripörssi

Diktaattoripörssi luo nahkansa

Julkaistu

Kun lupasin tuhota Diktaattoripörssin lopullisesti, valehtelin. Tekeillä on koko ajan ollut uusi Diktaattoripörssi.

Vapise, Salvamies! Vapise, Turun ammattikorkeakoulu! Periviholliseni, ehditte jo kuvitella että olette viimein voittaneet. Olitte väärässä, sillä Puhemies iskee kuin miljoona volttia. Hyvät naiset ja herrat, hobitit ja salvamiehet: Diktaattoripörssi!

Diktaattoripörssi sai alkunsa 1999, osana kotisivujani. Myöhemmin siitä tuli kotisivujeni korvike, ja lakkasin ylläpitämästä kotisivujani. Kautta historian Diktaattoripörssi on kuitenkin ollut minun, ja vain minun, omaisuuttani. Olen kirjoittanut kaikki artikkelit, järjestänyt 'Pörssin mieleni mukaan, ja sinä, ystäväni, olet ollut pelkkä sivustakatsoja.

Tänään tämä kaikki muuttuu. Diktaattoripörssistä tulee yhteistä tilaamme. Minä, kunnianarvoisa Puhemies Pekkis, valvon yhä kaikkea ankarana isonaveljenä, mutta altistan itseni arvostelulle ja annan kaikille historian ystäville mahdollisuuden osallistua 'Pörssin toimintaan.

Tulet huomaamaan, että uusi yhteisöllinen Diktaattoripörssi on vielä keskeneräinen. Päätin kuitenkin julkaista sen nyt, koska "valmista" ei näyttänyt tulevan kirveelläkään vaikka olen kohta vuoden puurtanut. Julkaisun luulisi parantavan motivaatiotani.

Se, mitä toivon sinulta, arvon vierailija, on osallistumista ja palautetta. Nyt on hyvä hetki kirjoittaa vieraskirjaan tai lähettää Puhemiehelle sähköpostia. Olen toteuttanut vain pienen osan niistä ominaisuuksista, joita 'Pörssiin on tulossa, ja näistäkin osan vaillinaisesti. Kaikki ideat otetaan vastaan, ja jos ne ovat hyviä, Puolue ei unohda. Puolue ei koskaan unohda uskollisiaan.

Vielä kerran: koko Puolueen puolesta, tervetuloa Diktaattoripörssiin!