Diktaattoripörssi

Puhemies Pekkis Vantaan kaupunginisäksi numerolla 520

Julkaistu

Kuten tiedätte, jonain päivänä puhemies Pekkis on oleva diktaattorinne. Hän on päättänyt aloittaa nousunsa valtaan ryhtymällä Vantaan kaupunginisäksi.

Jo pienenä poikana tiesin, että minut on luotu suurempaa tarkoitusta varten. Olin luonnostaan se, jota muut seurasivat. Minut oli, sanalla sanoen, valittu johtamaan piskuinen pohjoinen kansamme suuruuteen. Olenhan, ja olin jo silloin, Puhemiehenne.

Aika on viimein koittanut, jolloin yhteisistä haaveistamme tulee totta. Nousuni valtaan on alkanut. Pyrin, menestyksekkäästi kuten tulette huomaamaan, Vantaan kaupunginisäksi eli kaupunginvaltuustoon vihreältä listalta. Varatkaa aitiopaikka vallankumoukseen ja rustatkaa numero 520 äänestyslappuseenne. Ne ovat kaikki kuoritulla maidolla merkittyjä, joten tiedän tulevaisuudessa hyvinkin tarkasti kuka on uskollinen ja kuka ei.

Mielipiteeni? Mielipiteeni ovat oikeita. Sinun ei oikeastaan tarvitse tietää tässä vaiheessa enempää. Kunnes olen murskannut kunnallisdemokratian valituksi tultuani rautasaappaani alle, Vantaan vihreiden vaaliohjelma antaa osviittaa siitä mitä on tulossa.

Vaatimalla vaadit kuulla? Hyvä on. Haluaisin edistää avoimen lähdekoodin asiaa, koska se on sydäntäni lähellä. Mikään ei tekisi minua onnellisemmaksi kuin nähdä rakkaan kaupunkini totaalisesti vapautuvan Gatesin jengin softaorjuudesta ja säästävän kilokaupalla veronmaksajien rahoja käytettäväksi ympäristöön, hyvinvointiin ja muihin ihanan pehmeisiin ubuntu-arvoihin. Olkoon tämä siis vaaliteemani.

520. Painakaa numero mieleen.