Diktaattoripörssi

Diktaattoripörssi on nyt myös hakukone

Julkaistu

Vapiskaa, vakiintuneet nimet. Diktaattoripörssin, antisosiaalisten yhteisöpalveluiden ykkösen ja World Wide Webin superhäirikön, laajeneminen yltää tänään hakukonesektorille.

Suomen huotilistisen puolueen lehdistötiedote, julkaistava välittömästi sellaisenaan kaikissa medioissa.

Diktaattoripörssi tuo virallisesti ilmi suuren epäluottamuksensa Googlen, maailman johtavan hakupalvelun, hakutuloksiin. Esimerkiksi Diktaattoripörssiä, maailman ainoaa, alkuperäistä ja parasta diktaattorirankingia ei ole indeksoitu kokonaisuudessaan uudestaan sen yli 24 tunnin aikana, jolloin tämä vuoden 2008 merkittävin verkkojulkaisu on ollut uudessa muodossaan linjalla.

Lisäksi Diktaattoripörssi, voittamattoman puhemiehensä Pekkiksen johdolla, kritisoi kovimmin mahdollisin äänenpainoin sitä, ettei Diktaattoripörssi ole tuloslistoissa ensimmäisenä riippumatta hakusanoista, joilla käyttäjä kulloinkin yrittää Diktaattoripörssiä löytää.

Siksi Diktaattoripörssi, eilen julkistettu antisosiaalinen yhteisöpalvelu, laajentaa jälleen palveluskaalaansa. Se on kehittänyt ja patentoinut tänään maailmanlaajuisesti kaksi supersalaista hakukoneteknologiaa: Index of Evil® -hakuindeksin sekä TerrorBot™ -hakurobotin.

Diktaattoripörssin ylivoimaiset hakupalvelut kattavat ensimmäisessä vaiheessa koko Diktaattoripörssin. Myöhemmin Diktaattoripörssi pidättää itselleen oikeuden lisätä hakuindeksiinsä muita sivustoja; tavoitteenamme on ennen pitkää sisällyttää hakukoneeseemme kaikki verkkosivustot, joiden mielipiteet ja sisällön politbyroo on tarkastanut ja todennut Puolueen linjan mukaiseksi.

Kehoitamme kaikkia kansalaisia siirtymään vastedes käyttämään yksinomaan Diktaattoripörssin hakua oman turvallisuutensa ja mielenrauhansa vuoksi.

Lisätietoja:

  • Diktaattoripörssin hakupalvelu