Diktaattoripörssi

Uusi Diktaattoripörssi rikkoo ennätyksiä

Julkaistu

Uuden Diktaattoripörssin julkaisu tapahtui ennalta varoittamatta. Siitä huolimatta ylitimme jo ensimmäisen päivän aikana maagisen 100,000 kävijän rajapyykin. Diktaattoripörssi kiittää.

Diktaattoripörssin lehdistötiedote, julkaistava välittömästi sellaisenaan kaikissa medioissa.

Olen seurannut Diktaattoripörssin kävijämääriä säännöllisesti vuodesta 2002. 'Pörssin liikenne liikkui vuosina 2002-2007 tasaisesti 50,000 - 80,000 päivittäisen (yksilöitävän) vierailijan välillä. Jopa 200,000 vierailijan piikkejä aiheuttivat vuoden 2007 monet tyrannikuolemat, ainakin silloin kun sain aikaan uutisoida niistä tai reagoida niihin jotenkin.

Heti sen jälkeen, kun uutisoin loppuvuonna 2007 uudesta Diktaattoripörssistä eikä sitä tullut, kävijämäärät alkoivat laskea. Laiskat päivitykset muuttuivat satunnaisiksi, joka edelleen laski kävijöiden intoa tulla takaisin. Loppuvuoteen 2008 mennessä Diktaattoripörssissä vieraili päivittäin 15,000-50,000 uskollisinta.

Julkaisin uuden Diktaattoripörssin 2.10.2008, noin kello 21 paikallista aikaa. Seuraavan vuorokauden kuluessa Diktaattoripörssissä vieraili yli 110,000 uniikkia kävijää. Lukema on suurin yli 7 kuukauteen. Diktaattoripörssi kiittää ystäviään!

Uuden 'Pörssin huikaiseva menestys on käsitelty politbyroon ylimääräisessä täysistunnossa. Puolue on päättänyt välittömästi listautua pörssiin ja laajentua ulkomaille. Emme tiedä vielä, tapahtuuko laajentuminen franchising-pohjaisena vai perustammeko itse omistamiamme toimipisteitä, mutta laajentuminen itsessään on varmaa.

Olemme varmoja siitä, että johtuen tämänhetkisestä pankkikriisistä ja siitä seuraavasta suuresta lamakaudesta diktaattorien ja diktaattoripörssien markkinat osoittavat tulevaisuudessa entistä vahvempaa kasvupotentiaalia. Diktaattoripörssi aikoo hyödyntää tämän momentumin omassa kasvussaan.

Tavoitteemme vuoden 2008 loppuun ovat kovat. Aiomme kymmenkertaistaa vierailijoidemme määrän Suomessa 1.000,000 päivittäiseen kävijään, ja perustaa kansainvälisen Diktaattoripörssin. Samaan aikaan aiomme toteuttaa kaikki puuttuvat ominaisuudet, joiden avulla globaali Diktaattoripörssi-brändi tulee erottautumaan kilpailijoistaan.

Kun olemme tehneet kaiken tämän, tulemme vuonna 2009 ulkoistamaan kaiken paitsi brändimme kehitysmaiden hikipajoihin. Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että joudumme luopumaan kaikista 1,00 työntekijästämme Suomessa, mutta vastaavasti kannattavuutemme kasvaa 100 prosenttia.