Diktaattoripörssi

Petä ystäväsi, kerää arvostusta

Julkaistu

Antisosiaalinen yhteisöpalvelu Diktaattoripörssi pyytää sinua kavaltamaan kaverisi. Petturuutesi palkitaan avokätisesti.

Puhemies Pekkiksen lehdistötiedote, julkaistava välittömästi kaikissa medioissa.

Kuten totesin aiemmin, uusi Diktaattoripörssi on vielä vaiheessa. Paljon on vielä tekemättä, paljon on tehty mutta toistaiseksi näkymättömissä.

Ehkä keskeisin konsepti koko uudessa, yhteisöllisessä 'Pörssissä ovat käyttäjien tekosillaan keräämät pisteet -- kutsuttakoon tätä vastedes respektiksi tai virallisemmin kunniaksi. Äänestä pikagallupissa, kerää kunniaa. Kirjoita artikkeli, kerää enemmän kunniaa. Kavalla kaveri, kuten juuri julkistamassani ominaisuudessa, kerää kunniaa kaikkien kavallettujen tekosista (tai häpeää heidän aiheuttamastaan häpeästä).

Mahdollisuudet ovat oikeastaan rajattomat, ja ne aukeavat pikku hiljaa kunhan 'Pörssi pyörähtää liikkeelle. Halusin vain tässä vaiheessa, kun minulla on vielä paljon näkymätöntä työtä edessä, tuoda jotain suunnitelmistani konkreettisesti esille.

Lisätietoja:

  • Kavalla kaveri