Diktaattoripörssi

Paha haku nyt suoraan selaimeen

Julkaistu

Saat Diktaattoripörssin haun viimein myös suoraan selaimeesi. Palvelu saatavissa kaikkiin sitä tukeviin selainohjelmiin.

Diktaattoripörssin lehdistötiedote, saatavilla vain rajoitetun ajan ja julkaistava kunnes toisin käsketään.

Tätä on odotettu! Diktaattoripörssin ylimahtava, jo yli 300 maassa patentoituun ja ainakin toiseen mokomaan lisensoituun Index of Evil® -indeksiin pohjautuva haku on nyt asennettavissa suoraan selaimeen! Mikäli selaimesi tukee OpenSearch -standardin mukaista hakukoneiden lisäystä (Firefox, Google Chrome, pahan Billin possen selain 7), selaimesi pitäisi löytää Diktaattoripörssi hakupalkkiin automaattisesti.

Diktaattoripörssin hakutuloksiin kuuluu, ainutlaatuisesti maailmassa, elinikäinen pahuustakuu. Voit kokeilla ja käyttää hakuamme maksutta, ja mikäli et ole tyytyväinen hakutulostesi kurjuuteen, voit palauttaa hakusi tulokset Diktaattoripörssille maksutta. Tarjous on voimassa niin kauan kuin hakutuloksia riittää!