Diktaattoripörssi

Diktaattoripörssi jakaa ylennyksiä ja arvonimiä uskollisille

Julkaistu

Diktaattoripörssin ja Puolueen puhemies Pekkis on jakanut uskollisille roppakaupalla ylennyksiä ja kunniamerkkejä.

Diktaattoripörssi ei unohda ystäviään. Tänään, vaikuttavassa ja monilta osin hämmentävän liikuttavassa seremoniassa täpötäydellä Vallankumouksen aukiolla, puhemiehemme Pekkis on näyttäytynyt massoille ja jakanut ylennyksiä ynnä kunniamerkkejä uskollisille.

Alkaen kello kaksitoista, puolueen ja kansan nimenomaisesta pyynnöstä, puhemies Pekkis ripusti muutaman vähempiarvoisen kunniamerkin omaan vaatimattomaan rintaansa. Tämän kestäessä kansanjoukot puhkesivat spontaaniin puhemiestä ylistävään lauluun, ja aurinkokin näyttäytyi pilvien takaa. Puhemies liikuttui kyyneliin asti.

Heti palkittuaan (pakosta) itsensä Puhemies siirtyi palkitsemaan puolueelle lojaaleja. Kaikki uuden Diktaattoripörssin noin viikon kestäneenä elinaikana rekisteröityneet käyttäjät saivat rintaansa Diktaattoripörssin sankarin kunniamerkin, ja saavat tästedes käyttää ja kantaa tätä harvinaista arvonimeä ylpeinä käyttäjäprofiileissaan.

Lopuksi puhemies Pekkis nimitti odotetusti kissansa Aadan Diktaattoripörssin kansanarmeijan kenraaliksi, jättäytyen näin itse lähinnä seremonialliseksi ylipäälliköksi ja kansan nimittämäksi generalissimukseksi.

Lisätietoja