Diktaattoripörssi

Listaa diktaattori, saat banaanin (hedelmä)

Julkaistu

Puhemies Pekkis haluaa tässä vaiheessa korostaa, että voit, ja olet koko ajan voinut, listata diktaattorin josta Diktaattoripörssi ei vielä tiedä. Alkaen tästä päivästä edellämainittu ominaisuus on jopa löydettävissä.

Mikäli et sitä ole tiennyt, ystäväiseni, olet alusta lähtien voinut kertoa Diktaattoripörssille tyrankeista joita emme ole vielä listanneet, tai joista (hui kauhistus) emme edes tiedä. Puhemies, paha kun on luonnostaan, tosin piilotti ominaisuuden ainoastaan kartalle, josta sitä ei löytänyt paha Stalinkaan. Vahingostaan viisastuneena Puhemies keksi pyörän uudestaan ja löi etusivulle mahtinapin, jota on likimain mahdoton olla näkemättä. Samalla hän aktivoi kaikki diktaattorin lisäykseen johtavat linkit muualla.

Kartasta puheenollen: konsepti ei oikein toiminut, mutta kokeilkaapas nyt. Kartta raukka on vieläkin kokeiluasteella, mutta ainakin kokoruudun tila toimii ajatuksen tasolla huomattavasti paremmin. Mutta älkää huoliko, toverit ja Diktaattoripörssin sankarit; kyllä se siitä, kunhan jossain vaiheessa tulee aikuisten oikeasti kartan vuoro valmistua.

Arvonimistä puheenollen: Diktaattoripörssi on tänään perustanut Salvamiehen ritarikunnan. Vastaperustettu ritarikunta on samalla myöntänyt ensimmäisen kunniamerkkinsä, Salvamiehen ritarikunnan ansioristin kultaisin tammenlehvin, eräälle arvovaltaiselle jäsenellemme kaukaisesta Virallisten linkkein maasta. Puhemies onnittelee.