Diktaattoripörssi

Diktaattoripörssi tahtoo kuvasi

Julkaistu

Diktaattoripörssi on ryhtynyt keräämään maailman suurinta tyrannikuvapankkia. Lähetä kuvasi pahaan tarkoitukseen.

Diktaattoripörssi on tänään, puhemiehensä Pekkiksen käskystä ja johdolla, avannut kuvapankkinsa yleisölle - ensi alkuun laajennettavaksi, myöhemmin (kun jotain selattavaa on) selattavaksi. Pyydämme nyt teitä, uskollisia kaadereitamme, etsimään ja lähettämään meille kuvia kaikista listatuista diktaattoreista. Parhaiten ansioituneille luvassa kunniaa ja kunniamerkkejä itseltään puhemieheltä.

Diktaattoripörssin proletaaripalvelimella on ruhtinaalliset 15 gigatavua tallennustilaa, joten roskaa meillä ei ole varaa säilyttää. Niinpä haluamme kuvista parhaat päältä: esimerkiksi kauniit tai muuten vain sympaattiset kasvokuvat, dynaamiset tilanne- tai muuten vain vaikuttavat kuvat sekä tyrankien ryhmäkuvat (Hitler + Mussolini, Stalin + Mao, niin edespäin) ovat toivomuslistallamme.

Lomakkeemme hyväksyy kaikki PNG-, GIF- ja JPG- muotoiset kuvat ja pienentää ja sieventää ne automaattisesti, joten älä turhaan käytä aikaa kuvien käsittelyyn.

Lisätietoja:

  • Lähetä diktaattoripörssille kuvia