Diktaattoripörssi

Puhemies Pekkikselle maanvyörymävoitto kuntavaaleissa

Julkaistu

Puhemies Pekkis on saavuttanut maanvyörymävoiton kuntavaaleissa. Kun 99 prosenttia Vantaan äänistä on laskettu, voittamaton johtajamme on saanut 16,000 ääntä.

Diktaattoripörssin lehdistötiedote, julkaistava aamuun mennessä kaikissa Vantaan medioissa. Kauan eläköön puhemiehemme Pekkis!

Mikko Forsström, joka tunnetaan myös vallankumouksellisella salanimellä "Pekkis", on saavuttanut maanvyörymävoiton kuntavaaleissa. Kun 99 prosenttia Vantaan äänistä on laskettu, voittoisa johtajamme on jo saanut 16,000 ääntä!

Jo tässä vaiheessa on varmaa, että puhemiehestä tullaan aamunkoitossa leipomaan kaupunginjohtaja. Kun vastavalittu valtuusto on ojentanut hänelle kaupungin avaimet ja myöntänyt diktaattorin valtuudet, johtajamme ryhtyy välittömästi johtamaan jaloa kaupunkiamme sen ansaitsemaan suuruuteen.

"Aloitamme panssarivaunuilla", valottaa Pekkis suunnitelmiaan haastattelussa, jonka hän on toimittajallemme jalomielisesti antanut. "Kun olemme rakentaneet panssarivaunuja kahden viikon ajan, hyökkäämme ja anneksoimme Espoon."

Mitä Espoon jälkeen? Toimittajamme ei voi kuin hämmästellä, ylpeydensekaisin tuntein ja kyyneliin asti liikuttuneena. Tässä on, toden totta, se vahva ja karismaattinen johtaja, jota olemme odottaneet siitä asti kun Helsinki varasti kaupunginosiamme!

Puhemies vakavoituu, lyö kämmeneensä nyrkillä, ja jatkaa. "Valjastamme Espoon tuotantokoneiston käyttöömme. Rakennamme lisää panssarivaunuja, ja hävittäjälentokoneita, ja taistelulaivoja! Kuukauden kuluttua hyökkäämme Helsinkiin kaikilta ilmansuunnilta, maalta, mereltä ja ilmasta, ja liitämme sen valtakuntaamme!"

Kun toimittajamme kysyy puhemies Pekkikseltä, mitä hän on suunnitellut lopun maailman varalle, puhemies hymyilee salaperäisesti. "Saattepa nähdä", hän sanoo. "Saattepa nähdä!"

Puhemies kiittää lämpimästi kaikkia tukijoitaan!

Lisätietoja: