Diktaattoripörssi

Diktaattoripörssi herää uuteen kevääseen

Julkaistu

Kaikkien munien paneminen samaan koriin ei varsinaisesti kantanut toivottua hedelmää projektinopeuden suhteen. Komento takaisin: Diktaattoripörssi jälleen Puhemiehen agendaan.

Kaikkien muiden projektien hylkääminen ei johtanut MHM Onlinen salamannopeaan valmistumiseen tai motivaation jatkuvaan hulppeuteen tällä saralla. Niinpä mahtava puhemies Pekkis on talvihorroksesta toivuttuaan aloittanut ajoittaisen nakertamisen myös Diktaattoripörssin saralla.

Ensimmäisenä askelena päivitän tekniikan ajan tasalle. Palvelin on jo vaihtunut uudeksi,  se palvelee päivän pyynnöt sekunnissa (lue: Diktaattoripörssillä on kasvunvaraa ainakin 99.99%). Nyt päivitän kirjastot, ja sen jälkeen tekaisen vähitellen jotain uutta fantsua ominaisuutta.