Diktaattoripörssi

Apua! Diktaattoripörssi palaa!

Julkaistu

Hyvä on. Tunnustan. Vuoden 2008 Diktaattoripörssin uudistus meni täysin poskelleen. Ei näin, uudestaan!

"Antisosiaalinen yhteisöpalvelu" kuulosti vuoden 2007 lopulla hauskemmalta kuin loppujen lopuksi olikaan. Kuvittelin, että uudistamalla koko saitin konseptin saan inspiraatiota ylläpitää D-pörssiä enemmän. Eihän se mennyt lainkaan niin; lopputuloksena vuoden 2008 päivityksestä oli vain ja ainoastaan Diktaattoripörssin kuihtuminen kokoon.

On tullut aika haudata tämä inkarnaatio ja palata vanhaan uusin konstein. Vuoden 2011 versio tulee olemaan sekoitus enimmäkseen vanhaa ja jonkin verran uutta; minun kirjoittamaani humöörinsekaista kovaa faktaa tyrankeista. Pahoittelen aiheuttamaani häiriötä aika-avaruudessa. Unohtakaa tämä 'Pörssi.

Niin ja se on jo aika valmis, uusi 'Pörssi nimittäin. Jossain vaiheessa myöhempää kevättä paukahtaa linjalle!