Diktaattoripörssi

Uusi Diktaattoripörssi ilmestyy 13.5

Julkaistu

Perjantai 13. tunnetaan epäonnen päivänä. Kerrankin päivä on maineensa veroinen: uusi Diktaattoripörssi ilmestyy 13.5.2011 kello 18.18.

Diktaattoripörssin lehdistötiedote: vapaa ja pakollinen julkaistavaksi kaikissa medioissa.

Valmista tai ei valmista, uutta Diktaattoripörssiä pukkaa. Ja ainoastaan koska se on mahdollista, tapahtuu julkaisu perjantaina 13. päivänä. Kerrankin päivä, joka tunnetaan epäonnisena, on rehellisesti maineensa veroinen!

Turun ammattikoulun organisoima, Diktaattoripörssin kumoamiseksi suunnattu konspiraatio, on viime vuosina ollut tukahduttamistoimissaan menestyksekäs. Pyrin uudella Diktaattoripörssillä palauttamaan tasapainon tähän hyvän ja pahan ikiaikaiseen, pian kymmenvuotiseen taisteluun.

Vapise, Salvamies! Vapise, Turun ammattikorkeakoulu! Diktaattoripörssi palaa!

Tarkka aika: 13.5.2011 kello 18.18. Aikavyöhykkeenä Suomi.