Diktaattoripörssi

Uusi Diktaattoripörssi paljastaa käyttäjävaatimuksensa

Julkaistu

Niin paljon se antaa, niin vähän se vaatii. Puhemies Pekkis julkaisee viikon päästä ilmestyvän uuden Diktaattoripörssin käyttäjävaatimukset.

Diktaattoripörssissä on kautta aikojen ollut parasta se, että se, kuten tekijänsä, on mahdottoman epäkaupallinen. Hitto vieköön, voin taata että 'Pörssillä ei ole kukaan sen historian aikana takonut latin latia. CV:ssä ja muuten itseäni mainostaessa olen sitä monesti kyllä käyttänyt, joten epäilemättä sillä on ollut kymmenessä vuodessa jonkinlaisia monetäärisiä vaikutuksia allekirjoittaneen suhteen. Positiivisia vai negatiivisia, sitä en lähde veikkaamaan.

Epäkaupallisuus mahdollistaa armottoman teknologisen asenteen. Kun ei ole tarvetta erityisesti houkutella kävijöitä, ei heitä tarvitse miellyttääkään. Niinpä 'Pörssillä on varaa harjoittaa suorastaan hävytöntä selainapartheidia.

Jaamme kansalaiset kokonaista kolmeen (3) kastiin. Ensimmäisen kastin käyttäjät hyväksymme lähes sellaisena kuin he sattuvat paikalle tulemaan. Keskikastin käyttäjät nauttivat tukeamme, mutta joutuvat harjoittamaan jatkuvaa itsekritiikkiä ja kohtaamaan rumia tai kokonaan puuttuvia asioita. Kolmannen kastin rupusakki saa tulla toimeen omillaan.

1. luokan kansalaiset

  • Google Chrome, tuoreet versiot
  • Firefox 4+
  • Opera 11+
  • Safari, tuoreet versiot (siinä ja siinä...)

2. luokan kansalaiset

  • Firefox 3.6, 3.5, mitälievät
  • Internet Explorer 9

3. luokan kansalaiset (nk. mappi Ö)

  • Internet Explorer 8
  • Internet Explorer 7
  • Internet Explorer 6
  • ... ja kaikki muut isotaatan selaimet

Plugineja (Flash) tai muita etovia lärpäkkeitä ei tarvita. Selaimen ehdoilla mennään!