Diktaattoripörssi

Rakas johtaja on poissa

Julkaistu

Rakas johtaja Kim Jong Il, päiviemme valo, on kuollut. Diktaattoripörssi esittää surunvalittelunsa Pohjois-Korean surevalle kansalle. Ajatuksemme ovat kanssanne jatkaessanne elämäänne Ihan OK:n johtajan, voittamattoman Kim Jong Unin, johdolla.

Pohjois-Korean diktaattori Kim Jong-Il on kuollut. Pohjois-Korean kansa on menettänyt rakkaan johtajansa, minä innoittajan ja esikuvan. Diktaattoripörssi esittää surunvalittelunsa Pohjois-Korealle ja onnittelunsa maailmalle.

Sanoinkuvaamattoman suuren surun keskellä on kuitenkin lohdullista tietää, että rakkaan johtajan kunnioitettu poika, uusi johtajamme Kim Jong-Un, jatkaa isänsä ja isoisänsä, ikuisen presidenttimme Kim Il-Sungin viitoittamalla tiellä kohti sosialismia ja lopullista voittoa.

Kauan eläköön Juche! Kauan eläköön rakas johtajamme Kim Jong-Un!