Diktaattoripörssi

Diktaattoripörssi toivottaa ystävilleen hyvää joulua!

Julkaistu

Jouluyö, musta yö. Salaisella poliisilla edessään työ. Kaksi valveilla on petturia. Naapurin herttaisen soittaessaan kampipuhelimellaan ilmiantopuhelua.

Diktaattoripörssin puhemies, ugrilaisen kansansielun ilmentymä, huotilistisen puolueen keskuskomitean puheenjohtaja, voittamaton Pekkis, toivottaa kaikille Diktaattoripörssin ystäville rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta.

Uusi vuosi, uudet diktaattorit. Ainakin yksi uusi, joka listautuu Diktaattoripörssiin heti kun olen ehtinyt tehdä asian edellyttämän tutkimustyön.

Kim Jong-unia fiilistellessäni lisäsin etusivulle monta "hauskaa" vierivää diktaattorisitaattia ja päivitin taustaksi uuden joulunvärisen kuvan. Oikein vanhat ja/tai viisaat saattavat hoksata, mistä inspiraatio tähän nimenomaiseen kuvaan: muut saavat odottaa kyseisen tapahtuman vuosipäivän uutisointia.

Facebook-kirjautuminen oli kosahtanut Facebookin päivitysten jäljeltä. Korjasin sen, ja captchankin vaihdan ynnä spämmit tuhoan kunhan joudan.

Joulun- tai uudenvuoden toivotukseni eivät muuten koske Salvamiestä tai Turun ammattikorkeakoulun edustajia. Hah! Salvamies ja turkulaiset koirat! Ehditte jo luulla että olen unohtanut raukkamaisen terrori-iskunne. En koskaan! EN KOSKAAN!