Diktaattoripörssi

Puhemiehen tervehdys vuodelle 2012

Julkaistu

Puhemies toivottaa kaikille Diktaattoripörssin ystäville onnellista uutta vuotta 2012 ja valottaa ohessa Diktaattoripörssin tulevaisuudensuunnitelmia.

Diktaattoripörssin puhemiehenä ja ugrilaisen kansan sieluna iloni ja velvollisuuteni on toivottaa oikein onnellista uuttavuotta Diktaattoripörssin tovereille ja kaikille suomalaisille paitsi Salvamiehelle ja Turun ammattikorkeakoulun edustajille. Tuokoon 2012 menestyksen niin ihmisille kuin yritteliäälle pohjoiselle kansallemmekin!

Diktaattoripörssin suunnitelmat vuodelle 2012 ovat selvät. Olen jo päivittänyt kaikki top kympin diktaattorien tarinat, ja jatkan päivitysprosessia diktaattori diktaattorilta kunnes kaikki 28 tyrannia on käyty läpi.

Olemassaolevien tekstien ajantasaistamisen jälkeen aloitan uuden luomisen. En lupaa uutta diktaattoria kerran viikossa, mutta ehkä kerran kahdessa tai kolmessa viikossa niin kauan kuin styrankeja riittää.

Aion toteuttaa ikiaikaisen haaveeni globaalista brändistä kääntämällä koko roskan viimeinkin englanniksi. Haluan tuhatkertaistaa Diktaattoripörssin kävijämäärät, ja ainoa toivoni piilee tämän suhteen kansainvälistymisessä.

Tulokset näemme vuoden 2012 introspektiossa vuoden päästä.