Diktaattoripörssi

Pahuuden mittayksikkö julkaistaan. Ali Soilih listautuu. Leiska uudistuu.

Julkaistu

Loma. Mikä ihana tekosyy! Katsoessani jalkapallon MM-kisoja minulla oli hyvää aikaa siinä sivussa tehdä Diktaattoripörssille tepposia. Kim Jong-unin listaaminen sai aikaan oikean motivaatiopurskeen, ja tässä ovat tulokset.

Vuonna 2011 yllätyin suuresti. Kansainvälisestä paino- ja mittatoimistosta (Bureau International des Poids et Mesures) soittelivat. Halusivat, että Diktaattoripörssi auttaa kalibroimaan ja julkaisemaan hitlerin, SI-järjestelmän mukaisen suureen pahuudelle.

Mikäpäs siinä, arvokasta työtähän se. Viimeisten vuosien aikana olemme tehneet valtavasti töitä, tutkimuksia niin kvalitatiivisia kuin kvantitatiivisiakin, syvästi salassa.

Tänä kesänä saimme yhteisen jättiponnistuksemme valmiiksi. Niinpä tänään voin ylpeänä kertoa, että Diktaattoripörssi on viimeinkin onnistunut laskemaan diktaattoreilleen absoluuttisen pahuuden lukeman, jonka ilmaisemme hitlereinä, tarkemmin ottaen millihitlereinä (mHi).

Eikä siinä vielä kaikki! Viimeinkin sain kolmekymmentä täyteen! Toivottakaa tervetulleeksi Ali Soilih, Komorien varsin eksentrinen veijaridiktaattori.

Suurten tapausten kunniaksi uudistin vähän käyttöliittymääkin. Seuraavaksi vuorossa saa luvan olla leiskan mobilisaatio, toistaiseksi saa kuitenkin olla kännykässä samalla tavalla epäkännykkämäinen ja rujo. Ei makeaa mahan täydeltä, kuten sanotaan.