Diktaattoripörssi

Roman von Ungern-Sternberg listautuu. Vaatimaton diktaattori, inspiroiva matka.

Julkaistu

Toivottakaa tervetulleeksi paroni <a href="/diktaattori/roman-von-ungern-sternberg">Roman von Ungern-Sternberg</a>, mies jonka valtakausi on Diktaattoripörssin lyhyin mutta jonka uskomattomista seikkailuista voisi kirjoittaa vaikka kirjan!

Paroni Roman von Ungern-Sternberg hallitsi Mongoliaa diktaattorina vain pari hassua kuukautta. Itse asiassa hänen koko valtakautensa mahtuu helposti yhdelle kappaleeseen. "Ungern valtasi Urgan. Seurasi sivistynyttä terroria. Game over man, game over." Paronin matka diktaattoriksi on kuitenkin harvinaisen mielenkiintoinen, ja miehen hurjista seikkailuista saisi tehtyä vaikka elokuvatrilogian tai tv-sarjan. Nauttikaa!

Tein muitakin pieniä juttuja, mutta ne kalpenevat auttamatta "Verisen paronin" rinnalla.