Diktaattoripörssi

Kirjautuminen ja oma pörssi ovat palanneet

Julkaistu

Kirjautuminen ja oma pörssi ovat saattaneet palata linjalle, kiitos Puhemiehen väsymättömän ja virheettömän koodaustyön!

Oma Pörssi on palannut

Julkaisin vuoden 2020 Diktaattoripörssin keskeneräisenä ihan tarkoituksella; halusin saada jotakin ulos jotta pääsen vanhasta eroon ja työstämään kunnolla sisältöjä uudella sisällönhallintajärjestelmä.

Kirjautuminen ja oma pörssi ovat nyt saattaneet palata linjalle, kiitos väsymättömän ja epäilemättä ensi yrittämällä virheettömän koodaustyöni. Jos onni on myötä, jopa olemassaolevat käyttäjien omat pörssit ovat myös siirtyneet menestyksekkäästi vanhasta uuteen. Omani ainakin siirtyi, ja sehän tunnetusti koodarien kielellä tarkoittaa että kaikki toimii moitteettomasti.

Jos jollain ilveellä onnistut kirjautumaan ja löydät käyttäjävalikon ja kliksuttelet itsesi omaan pörssiisi, sinun pitäisi voida järjestellä diktaattoreita jollakin tavalla järjestykseen. Se voi jopa toimia kännyköillä ja / tai näppäimistöllä!

Jos / kun löydät bugeja tai koko paska kaatuu niskaasi, ole kiltti ja töräytä minulle sähköpostia puhemies@diktaattoriporssi.com. Koodarit koodaa!