Diktaattoripörssi

Diktaattoripörssi toivottaa ystävilleen hyvää joulua 2020 ja uutta vuotta 2021

Julkaistu

Perinteisen jouluaamun koodauksen vaatimattoman sadon myötä, ottakaa vastaan perinteinen Diktaattoripörssin joulutervehdys.

500 markan seteli vuodelta 1975. Kekkonen.

Diktaattoripörssi toivottaa kaikille oikein hyvää joulua 2020 ja menestyksekästä uutta vuotta 2021! Toivotus ei koske Salvamiestä, Turun ammattikorkeakoulua, Soprano Oyj:tä tytäryhtiöineen tai Soprano Oyj:n tai sen tytäryhtiöiden johtoa.

Olkoon joulunne valtavan nationalistinen! Ylistäkää suurta ja voimakasta monimiljoonaista pohjoista kansakuntaamme, jonka sieluksi on vuonna 1978 syntynyt puhemiehemme Pekkis! Ylistäkää myös edellistä kansansieluamme, elinikäistä presidenttiämme Urho Kekkosta, jonka fanaattisessa, jopa hysteerisessä fennomanian tilassa nostamme viimeinkin Diktaattoripörssin esilistalle!