Diktaattoripörssi

Venäjän diktaattori Vladimir Putin on paljastanut todelliset kasvonsa

Julkaistu

Diktaattoripörssi tuomitsee jyrkästi Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan ja vaatii Venäjää lopettamaan sotatoimet välittömästi.

Vladimir Putin

Diktaattoripörssi tuomitsee diktaattori Vladimir Putinin masinoiman Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan jyrkimmin mahdollisin äänenpainoin. Diktaattoripörssi tuomitsee Valko-Venäjän diktaattorin Aljaksandr Lukashenkan toiminnan hyökkäyksen tukemiseksi vähintäänkin yhtä voimakkain sanankääntein.

Vaikka kummankaan tekstit eivät ole valmiita julkaistavaksi, julistan kummankin tyrannin välittömästi listautuneeksi koko Diktaattoripörssiä koskevan poikkeustila-asetuksen turvin. Putin listautukoon sijalle 20 (sijoitus elää), Lukashenko sijalle 44 (koska hän on säälittävä Putinin kätyri, lähes yhtä pateettinen kuin pateettisin diktaattori tähän asti).

Annoin kaiken palkastani elämisen jälkeen yli jääneen Ukrainalle. Annan seuraavastakin palkasta kaiken siitä yli jääneen Ukrainalle. Kehotan jokaista tekemään samoin omien mahdollisuuksiensa rajoissa.

Kunnia Ukrainalle!