Diktaattoripörssi

Valeuutiset

Kaikki, mitä puhemies Pekkis sanoo, on automaattisesti totta. Niin sanotaan Huotilistisessa manifestissa, pyhistä kirjoista pyhimmässä, jonka puhemiehemme on meille jaloudessaan osoittanut!

Pientä korjausta tyylipuolella

Julkaistu

Havaitsin muutaman Internet Explorerilla esiintyvän tyylivirheen. Korjasin ne.

Lue lisää

Lyhyt, mutta ankara koettelemus on ohi

Julkaistu

Kuten ahkerimmat vieraat varmasti ehtivätkin huomata, Diktaattoripörssiä vastaan suunnattiin jälleen säälimätön terrori-isku. Tällä kertaa asialla oli Itsenäisen Suomen Kansan Taisteluvoiman Rintama, ISKTR.

Kyberterroristit iskevät jälleen?!?

Julkaistu

Julkisesti on esitetty, että Diktaattoripörssin viholliset (häiriintyneet häiriköt tai turkulaiset fasistit) olisivat rikkoneet Pörssin vieraskirjan. Pois, kauhukuvat!

HÄN palaa, ei vielä vaihda alaa

Julkaistu

Huhut koskien ylläpidon ennenaikaista poismenoa ovat kaikki liioiteltuja, pelkkiä satunnaisten häiriköiden ja Turun ammattikorkeakoulun levittämiä häpeällisiä valheita. Ylläpito elää ja palaa sairastauolta.

Idi Amin oikaisi koipensa

Julkaistu

Maailma on tänään parempi paikka kuin eilen. Idi Amin, Ugandan entinen hirmuhallitsija ja raskaan sarjan mestari, heitti monen viikon kitkuttelun jälkeen pyyhkeen kehään vihon viimeisen kerran.

Uusi uljaampi pikagallup

Julkaistu

Pikagallupin uusi kehitysversio iskeytyy linjoille - uusi malli tukee kiinteiden vaihtoehtojen ohella vapaata vastausta.