Diktaattoripörssi

Valeuutiset

Kaikki, mitä puhemies Pekkis sanoo, on automaattisesti totta. Niin sanotaan Huotilistisessa manifestissa, pyhistä kirjoista pyhimmässä, jonka puhemiehemme on meille jaloudessaan osoittanut!

Techno, techno, mumbo, jumbo

Julkaistu

Markkeeraus on läpikäynyt kaksi kolmesta vääjäämättömästä uudistus- ja validointikierroksesta.

Lue lisää

Uudistunut rakenne, uudistuneet ongelmat

Julkaistu

Markkerit sun muut navigaatiohärpäkkeet eivät tahtoneet toimia, vaikka muuten teknisesti uudistunut järjestelmän ydin onkin toiminut mukavan oloisesti ja teknisesti entistä johdonmukaisemmin alusta lähtien.

Tyrankitilastojen kauneusvirhe korjattu

Julkaistu

Huomasin, että tyrankitilastojen aikajanassa seisoi turhaan diktaattorin vallassaolovuodet. Poistin sen. Lisäksi muutin etusivun "sensuroitu" - kuvan hieman kuvaavammaksi ja räväkämmäksi.

Näin se homma etenee, nollautumalla

Julkaistu

En ollut lainkaan ajatellut skenaariota, jossa uutisen kirjoittaja poistetaan järjestelmästä. Lopputulos: virheilmoituksia kaikissa uutisentiteeteissä. Korjasin ongelman, ja samalla tuttuun tapaan Diktaattoripörssin tiedot hieman vanhentuivat.

Mies ja hänen hämmästyttävä entiteettikoneensa

Julkaistu

Entity Engine on saavuttanut maagisen versionumeron 1.00, mutta hämäävästi se ei tarkoita sitä että järjestelmä olisi valmis. Se sijaan se tarkoittaa, että olen saavuttanut pisteen jossa katson lopputyön osuuden projektista olevan raporttia vaille valmis.

JYRKKÄ "ei" typoille

Julkaistu

Kävin diktaattorien tekstit läpi kirjoitus- ja kielioppivirheiden varalta - tehtävä, joka jäi taannoin tekemättä kiitos häiriintyneen häirikön käynnistämän ajojahdin.

Odotettavissa jättiläispäivitys

Julkaistu

Tammikuun ensimmäinen tulee olemaan Diktaattoripörssille suuri päivä. Silloin se nimittäin avautuu täydellisesti uudistuneena, ikään kuin Kiinan kommunistinen puolue julistettuaan porvarienkin itse asiassa olevan kelpo kommunisteja.