Diktaattoripörssi

Valeuutiset

Kaikki, mitä puhemies Pekkis sanoo, on automaattisesti totta. Niin sanotaan huotilistisessa manifestissa, pyhistä kirjoista pyhimmässä, jonka puhemiehemme on meille jaloudessaan osoittanut!

Näin se homma etenee, nollautumalla

Julkaistu

En ollut lainkaan ajatellut skenaariota, jossa uutisen kirjoittaja poistetaan järjestelmästä. Lopputulos: virheilmoituksia kaikissa uutisentiteeteissä. Korjasin ongelman, ja samalla tuttuun tapaan Diktaattoripörssin tiedot hieman vanhentuivat.

Lue lisää

Mies ja hänen hämmästyttävä entiteettikoneensa

Julkaistu

Entity Engine on saavuttanut maagisen versionumeron 1.00, mutta hämäävästi se ei tarkoita sitä että järjestelmä olisi valmis. Se sijaan se tarkoittaa, että olen saavuttanut pisteen jossa katson lopputyön osuuden projektista olevan raporttia vaille valmis.

JYRKKÄ "ei" typoille

Julkaistu

Kävin diktaattorien tekstit läpi kirjoitus- ja kielioppivirheiden varalta - tehtävä, joka jäi taannoin tekemättä kiitos häiriintyneen häirikön käynnistämän ajojahdin.

Odotettavissa jättiläispäivitys

Julkaistu

Tammikuun ensimmäinen tulee olemaan Diktaattoripörssille suuri päivä. Silloin se nimittäin avautuu täydellisesti uudistuneena, ikään kuin Kiinan kommunistinen puolue julistettuaan porvarienkin itse asiassa olevan kelpo kommunisteja.

Vakoile D-pörssiä