Diktaattoripörssi

Valeuutiset

Kaikki, mitä puhemies Pekkis sanoo, on automaattisesti totta. Niin sanotaan huotilistisessa manifestissa, pyhistä kirjoista pyhimmässä, jonka puhemiehemme on meille jaloudessaan osoittanut!

Diktaattoripörssi tukee Pekka Haavistoa

Julkaistu

Mikäli se jollekulle vielä on epäselvää, tehtäköön totuus kansalle tiettäväksi uutisen keinoin. Diktaattoripörssi tukee Pekka Haavistoa Suomen tasavallan presidentiksi.

Lue lisää

Diktaattorit päivitetty, iloitseminen pakollista

Julkaistu

Kirjoitin kaikkien kahdenkymmenenkahdeksan diktaattorin ingressit ja artikkelit uudelleen. Iloitkaa suuresti, sillä ilopoliisi tarkkailee riemunne aitoutta ja rankaisee teitä jos onnenne ei näytä aidolta ja ylitsevuotavalta.

Rakas johtaja haudan lepoon

Julkaistu

Rakas johtajamme, Suuri marsalkka Kim Jong-il, laskettiin tänään haudan lepoon. Koskettava seremonia välitettiin suorassa televisiolähetyksessä kaikille maailman miljardeille sureville.

Kaksikymmentä vuotta Neuvostoliiton tuhosta

Julkaistu

Tänään tulee kuluneeksi tasan kaksikymmentä vuotta Neuvostoliiton kuolemasta. Muistakaamme pahan valtakuntaa sen merkittävästä välittömästä ja välillisestä kontribuutiosta Diktaattoripörssiin.

Rakas johtaja on poissa

Julkaistu

Rakas johtaja Kim Jong Il, päiviemme valo, on kuollut. Diktaattoripörssi esittää surunvalittelunsa Pohjois-Korean surevalle kansalle. Ajatuksemme ovat kanssanne jatkaessanne elämäänne Ihan OK:n johtajan, voittamattoman Kim Jong Unin, johdolla.

Vakoile D-pörssiä