Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Blood and honour,

Tietosi aprtheidista ovat erittäin puutteelliset, eivätkä tietosi muutenkaan pidä paikkaansa. Lisäksi pidät Hitleriä listallasi ensimmäisenä, mutta millä perusteella? Silläkö että hän nosti köyhän ja nälkäisen kansan, ja antoi sille työtä ja leipää? Silläkö, että hän taiseteli paremman maailman puolesta? Taitaa "tietosi" perustua juutalaisten holohöpöön, ja muuhun yhtä luotettavaan tietoon! Miksei listallasi ole Israelin pääministereitä, tai Usan presidenttejä?

No perhana, jäin kiinni. Tietoni todellakin perustuvat juutalais-bolshevistisen klikin maailmalle syöttämiin inhottamiin valheisiin. Paitsi että oikea sukunimeni on Bromstein, ja päässäni nököttää kauhea ali-ihmisen kyömynenä, vanhempani olivat henkeen ja vereen trotskilaisia. Eikö tätä taustaa vasten olekin ymmärrettävää, että levitän ympärilleni tämänkaltaista saastaa? Me juutalaiset kun emme kykene kuin vääristämään kaiken mihin koskemme. Joten vasenta, toveri, vasenta, sinne äärioikeallekin.

MiF jr.,

Erittäin hyvät sivut,mahdankohan minäkin joskus päästä top kymppiin?

Olet vielä nuori, sinulla on mahdollisuudet vaikka mihin! Muista kuitenkin, veli hyvä, että [lnk]Muammar Gaddafi, ent_dictator::find.php?alias=gaddafi[/lnk] perusti ensimmäisen vallankumoussolunsa jo 16 vuoden ikäisenä, joten pikku hiljaa voisi olla hyvä aloittaa mikäli top kymppiin hingut.

tee-epeli,

ei näytä tyrannitilastoissa toimivan noi linkit diktaatoreihin ...[lbr]johtuuko siitä että ei oo dictator_find.php:tä siiretty palvelimelle tai jotain ...

Valitettavia teknisiä ongelmia... järjestelmäni vasta hakee lopullista muotoaan, ja kun yksi asia muuttuu toinen ei enää toimikaan..

Just...,

Miks noiden diktaattori linkkien alla tuntuu lukeavan aina Nada...??? Hieno sivusto... Milloin aletaan kaatamaan maailman viisainta miestä?? Miten Anarkokseen voi liittyä??

Diktaattorilinkeissä lukee "nada", koska yhtään diktaattorilinkkiä ei ole. Niitä [i]oli[/i], mutta aika söi ne enkä ole ehtinyt listata uusia. Ehkä kevään mittaan, mikäli aikaa jää. Kiitos. Kampitussuunnitelmat ovat jo käynnissä... banaaninkuoret ovat valmiina. Hetki on lähellä, jolloin Maailman Viisain Mies liukastuu omaan mahdottomuuteensa. Anarkokseen voi liittyä tulevaisuudessa, kunhan saan liittymiseen liittyvät toiminnot ohjelmoitua.

Kirsi-sisko,

Mikä ihmeen "paketti"? Vaadin nämä sivustot suljettaviksi HETI. Kaikkea rienausta netti tulvillaan... Eikö maailmassa ole enää mitään pyhää? Parhaani olen aina yrittänyt ja hyvä sisar ollut, mutta kiittämättömyys näemmä todella on maailman palkka.

Jahas, Kurppa näemmä leikki sisällöllä hieman enemmänkin silloin kun hänellä vielä salasana järjestelmään oli...

Just,

Mene Symppis metsään ja ammu ittes... Onkos pärställä väliä jos sattuu olemaan idiootti??

Ja sinä... mene vaikka Irakiin ihmiskilveksi uhoamaan, tämä on Diktaattoripörssin vieraskirja eikä Symppiksen panettelukirja.

Symppis¨,

En voi käsittää, kuinka G. W. Bush vastaisia ihmiset voivat olla. Tarkoitan, että hän ei ansaitse sitä. Ottakaapas nty hyvät ihmiset pitkä katsaus kyseisen miehen naamavärkkiin. Nyt yrittäkää kieltää tämä mies ja sanoa että hän ei ole oikea mies rooliinsa. Hän on vain niin tajuttoman sympaattinen. Oikea uros.

Itse Asiassa GWB on aika lailla täydellinen mies tehtäväänsä. Hän on looginen jatke Reaganille ja GB Vanhemmalle. Ja sehän vasta USA:sta pelottavan tekeekin...

Himmler,

Kuulin huhun, että täällä rienataan kolmatta valtakuntaa. Tulin, näin ja koin.[lbr] MUTTA?[lbr]Mihin on kadonnut MHM-maailma? Tuo tuhansien kiihkeiden fanien palvoma sivusto, jota en enään löydä. Ja missä, oi missä on odotettu MHM2003? Älä vain sano, että kuopattujen projektien hautausmaalla...

Kyllä, täällä todellakin rienataan Kolmatta valtakuntaa - kyllähän siinä rienattavaa riittää sukupolvelle toisensa perään kunnes historia todistaa [lnk]Hitlerin, ent_dictator::find.php?alias=hitler[/lnk] itse asiassa olleen sittenkin oikeassa. MHMaailma on edelleen olemassa, samassa osoitteessa kuin aikaisemminkin - [lnk]http://koti.mbnet.fi/forster/mhmaailma, http://koti.mbnet.fi/forster/mhmaailma/, 1[/lnk]. MHM kakstuhatkolmosta ei puolestaan koskaan ole ollut olemassakaan, joten en ole voinut sitä myöskään haudata.[lbr]

Jani,

Hienot sivut. Hyvin olet kiteyttänyt sanottavasi. Lisää tällaisia sivuja joilla kerrotaan oikeista asiosta. Nih.

Kiitän.

No minä itte ( Aatu ),

Sivuilla on kovasti kirjoitusvirheitä, jotka on luultavasti tullut kiireellä kirjoittaessa. Toivottavasti niitä tullaan korjaamaan.

Hmm. Ja minä kun luulin jo korjanneeni suuren osan kirjoitusvihreistä. Mutta toki käsitys "paljosta" vaihtelee merkittävästi eri yksilöiden välillä, itse en löytänyt kuin pari hassua. Sen sijaan kiinnitin heti huomion kielioppiisi. Virheet "ei ole tullut kiireellä kirjoittaessa", ne "ovat tulleet kiireellä kirjoittaessa". Tosin kieliopillisesti korrektinakin sanontatapa on hieman kömpelö - virheet ennemminkin tehdään kuin tulevat ikään kuin itsestään.[lbr]