Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
Tarjoo Tupakki,

Tämä Belgian Leopold II on varsin varteenotettava tekijä tyrankina varsinkin näiden Afrikassa suorittamiensa toimenpiteiden ansiosta. Toivottavasti joku avustaa puhemiestä saamaan jotakin hänestäkin listoille!

Veikko,

Koskahan niitä uusia diktaattoeita tulee? Uskolliset odottavat!

mikse,

Aivan mahtavaa analyysia. Keep up the good work.

Kermaperse,

Ja Sveitsistä on noussut eräs pahimmista. Federer ei anna kenellekkään mahdollisuuksia.

heheh,

Gambiasta ponnistaa uutta verta pörssiin: http://news.independent.co.uk/world/africa/article2211557.ece

Toveri,

Vaan missä on Lenin? Tämä mies jos kuka ansaitsee paikan täällä. Stalin on turhaan vuosikymmenet saanut kaiken kunnian Leninin neukkulan riemukkaasta historiasta.. Hänhän se kylvi maaperän Isä Aurinkoiselle.

Urho Kaleva Kekkonen,

Ei niin, etteikö suruliputus Diktatuurin Mustan Vuoden 2006 johdosta olisi yhä paikallaan, mutta Saddamin venytyksestä tuli jo se kolme viikkoa.

Sadu on kiikkunut kolme viikkoa vasta kun sanon Sadun kiikkuneen kolme viikkoa. Diktaattoripörssi on tyrannia eikä mikään kansankoti!

Joni,

Moro! Vladimir Seivästäjä kehiin?

"pelejä",

Pörssistä puuttuu iso läjä raskaan sarjan nimiä. Listaile jos jaksat. 1. Tohtori Hastings Banda - Malawi (kunnioitettava cult of personality) 2. Matyas Rakosi - Unkari (tyylikästä stalinointia) 3. Anastasio Somoza Garcia - Nicaragua (klassinen old school-banaanivaltiodiktaattori. Plussaa dynastian luomisesta) Marcosin moni on jo maininnut.

hah,

Pakko nyt sanoa edellisen viestin kirjoittajalle, että ei se sosialismi tai kansallistaminen tee ruumiskasoja... Uhreilla voi tietenkin tarkoittaa kapitalisteja, jotka menettävät rahaa ja yrityksensä. Kattostaan.