Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Worker,

Tämä sivu ei taida olla ihan vakavaa kamaa? Vai luuletko, että joku ottaa tosissaan sivun, jossa niin paljon hyvää aikaan saanut Fidel Castro julistetaan viidenneksi \"parhaaksi\" diktaattoriksi, vaikka esimerksiksi \"kannibaalikeisrai\" Bokassa on seitsemäntenä ja espanjalainen fasisti Francisco Franco vasta sijalla 26. Lisäksi kirjoituksien totuuspohja tuntuu melko huteralta varsinkin Maon kohdalla. Tuntuu vähän, että kirjoittaja itse on suuresti Amerikkaan päin rähmällään oleva nuori oikeistolainen, jolle kaikki paitsi oikeistolaisuuden nimissä tapahtuva diktatuuri on väärin. Asiallisuutta peliin ja neutralisoi sitä näkökulmaa!

Hähä, joku provosoitui jälleen! Diktaattoripörssi 10, maailma 0. Tässä provosoitumisessa on jopa uusi näkökulma: minua on aikaisemmin epäilty ynnä haukuttu kommunistiksi, uhkailtu korkeampain tahoin viranomaislausunnoilla ja vieläkin pahemmin äärioikealta, mutta kapiseksi kokoomusnuoreksi minua ei ole koskaan kutsunut muu kuin minä ihte pari viestiä takaperin. Diktaattoripörssikö puolueellinen, kysyn vaan? Samako 'Pörssi joka on besserwisserien mielestä väärässä kautta koko poliittisen värikirjon ?!? :-)

JiiPee,

Loistavat sivut! Mutta missä on ´Euroopa rikkain mies` Silvio Berlusconi??!!

Suomiuupuu,

Missä suomalaiset? Vaikka maa onkin piskuinen, elävää materiaalia ei ole niinkuin väkirikkaammissa valtioissa, joissa Aatut ja kumppanit ovat mellastaneet niin pitäisi jotain kotoistakin olla mukana. Kekkonen saatava heti listalle. Myöskin O.W. \"hirttoköyden rasvaaja\" Kuusinen olisi hyvä valinta.

Kasvattaaksemme Diktaattoripörssin kotimaisuusastetta meidän on unohdettava iänikuinen kekkosnitinä ja ryhdyttävä ensin tuumaan ja sitten toimeen. Barrikadeilla, ja vain barrikadeilla, toverit, vaihdamme tylsän demokratiamme johonkin paljon parempaan! Tukekaa minua ja [i]huotilismia[/i], ainoaa voittamatonta aatesuuntaa, ja lupaan että saan jo muutamassa vuodessa aikaan tuloksia joilla saamme eloa 'Pörssiin! Olen muuten, ohimennen mainiten, ilmeisesti sukua wanhalle cunnon Otto-Willelle. Asia, josta ylpeilen harva se kerta Kokoomusnuorten illanvietoissa!

nanton,

Mahtavat sivut olet värkännyt! Lukiessa vierähti ihan reilusti aikaa ja \"hauskaa\"(jos nyt yleensä näiden veijareiden tekosia lukiessa voi nauraa) oli. Keep a good work. tai jotain...

Kiitos. Yritetään jatkaa valitulla tiellä, energiaa on valitettavan vähän mutta josko joskus jotain...

j.d.,

Mielenkiintoiset ja hyvin kirjoitetut sivut, näitä lukiessa vierähti hyvä tovi. Valko-Venäjän veikeän vesselin voisi myös listata pörssiin. Ja Putinissakin alkaa nykyään löytyä potentiaalia.

oskuli,

Slobon kuolemaa Herra Forsströmmi vielä laittanu uutisiin

Herra Forsströmin kissa kuoli samana päivänä kuin Slobo. Motivaatio Slobon kuoleman uutisoinnille oli vähäinen.

Testonator,

Hoho mainiot sivut ja hyviä selostuksia diktaattoreista vaikkakin osaa heistä on käsitelty hieman liian yksipuolisesti, mm. Fidel Castro on aivan liian ylhäällä, onhan hän tehnyt myös valtavasti hyvää Kuuballe. Mutta kovat sivut ovat gj! \\o/

Hänmies,

Hyvät sivut. Diktaattoreista on kerrottu ja kommentoitu viihdyttävällä ja rennolla tavalla. En kyllä ymmärrä, että miksi joidenkin mielestä \"sivut ovat paskat.\" Ehkä sitä mielipidettä voisi myös perustella hieman? Vai onko se niin, että kaksitoistavuotiaiden mielestä on niin ihanaa haukkua toisten tekemiä sivuja paskoiksi tällaisilla palautesivuilla?

heeeeeeeeeeeee,

heeeeeeeeeeeeeeeelvetin paska sivu eihän täällä ole mitäään viisasta. paitsi nää palautteet

Jonne,

sivusto on passkahhhh! sivulla ei ole mitään hyödyllistä tietoa ja tekijä on sekoboltsi!