Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
Suuri Bwana,

Eih! Taas Kuubasta kaikuu suru-uutisia. Nyt Fidel Castron poika Fidel "Fidelito" Castro Diaz-Balart on kuollut - vieläpä oman käden kautta.

:( Kylläpä heitä nyt koetellaan!!!

Nabullione,

Jiang Jingguo, Kiinan tasavallan diktaattori (1975-1988), Jiang Jieshin poika.

Gut gut! Tässä juuri junassa istun ja koodaan uutta saittia :)

Nabullione,

Ehdotus: Yuan Shikai, Kiinan diktaattori 1911-1916. Presidenttinä 1911-1915, julistautui vähäksi aikaa jopa Kiinan keisariksi 1915-1916 (vähän niin kuin Bokassa).

dödö,

Leonid Breznev ja Nikita Hrustsev ansaitsevat paikat esilistalla.

Suuri Bwana,

Mutta kyllä Adolf Hitlerille on annettava silti tuo diktaattorien kuninkaan meriitti. Hänessä vain on sitä jotakin tyyliä, toki miettien senkin asian että Hugo Boss taisi suunnitella nuo SS:n tyylikkäät uniformut... jos nyt unohdetaan Herman Göringin hieman pyjaman näköiset puvut. Teot diktaattoreilla puhuvat toki omaa kieltään, mutta myös tyylikkyys luo lopullisen imagon. Mietitäänpä esim. Fuhrerin hienot limusiinimersut, joihin piti laittaa käymäaineeksi lentokonebensaa! Ja aina pukeutumisessa tuo elegantti "rähinäremmi". jA KYLLÄ, kyllä, diktaattorille sykähdyttäväksi käy nuo pussihousut! Aatun viikset ovat legenda. Vastaava diktaattorikarvoitusta saa etsiä... Diktaattorien ulkoasusta voisi tehdä oman osa-alueensa, mutta Aatua ei voiteta kyllä tässäkään.

Suuri Bwana,

Pitäisikö Tomas de Torquemada listata diktaattoreihin? Hänhän oli kuitenkin oikea hirmutekojen kuningas, vaikka olikin enemmän papiston edustaja... kuitenkin raakalainen valtion mandaatilla omalla häikäilemättömällä tavallaan. Ja viattomatkin kärsivät varmasti... Erityisesti Juutalaiset kärsivät ja kirjarovioitakin ilmeni. Muistakaamme vielä Mel Brooksin Mieletön maailmanhistoria jossa "Inqvisition is here to stay"- musikaali oli inspiroiva meille monille 80-luvulla syntyneille fanaatikoille.

Nabullione,

Ai niin... hyvää uutta vuotta!

Kiitos samoin! :)

Nabullione,

Isaias Afwerki, joka on johtanut Eritreaa vuodesta 1993, olisi oiva lisäys esilistalle.

Olisi! Voi kun saan tän uuden vaan valmiiksi ja pääsen kutsumaan sinut mukaan! Tässä / ensi kuussa, lupaan!

Suuri Bwana,

Mitähän käy nyt Kuuballe, kun viimeinenkin Castro aikoo luopua vallasta? Tuleeko maan autokanta uusiutumaan? Tulisiko Lada julistaa kansanauton asemaan maailmassa?

Nabullione,

Täyttäväkö Erdogan ja Jinping muuten jo mielestäsi tiktaattorin kriteerit?

Ehkä! Ainakin esilistauksen voisi Erdoganille antaa.