Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
A luta continua!,

Erinomaiset sivut, hieno idea. Apartheidin päättymisvuodeksi voisi tosin mainita 1991, ei 1994. Vuonna 1994 pidettiin ensimmäiset vapaat vaalit, mutta 1991 de Klerk poisti viimeiset apartheid-lait. Lisäksi, missä on Robert Mugabe? Hän tapatti 10000-20000 matabele-heimon jäsentä 1980-luvun puolivälissä, ja muutenkaan hänen toimintansa ei ole ollut armeliasta.

Mir,

Jees. Hyvät sivut, viihde arvo hyvä.. mutta on mahdoton sanoa mitenkä paljon asenteellisuutta on tekijöillä. Hitleri oli toki karu diktaattori, mutta on paskapuhetta väittää että hän piti lyhyitä ali-ihmisinä ym. törkeää puhetta. Ei turhaa mustamaalausta kiitos!

Légionnaire,

Hienoa, että joku jaksanu värkätä nämä sivut ! Heinot sivut kertakaikkiaan ! \"La mission est sacrée, tu l\'exécutes jusqu\'au bout, à tout prix.\"

Dikke,

Etkö uskalla vai etkö ole tullut ajatelleeksi että 2000-luvun suurin diktaattori on George W Bush? Vinkkinä vain, että voisit laittaa erään presidentin listallesi.

heikki-setä,

Hauskat sivut.. On harmillista, että sivuilla esiintyvien herrojen kaltaisia ihmisiä on ollut, on ja tulee olemaan olemassa. Olkaa hyvät, älkääkä tehkö kenellekään pahaa. Pyytäkää anteeksi pahoja tekojanne ja tehkää hyvää. Älkää ahnehtiko ja ajako vain omaa etuanne. Jos ette ajattele yhtään tekojenne syitä ja seurauksia, ette ole sen parempia kuin natsit, äärijuutalaiset, kepulaiset tai muut perseenreijät. Estäkää tuho ja kurjuus. Ajatelkaa!!! T: itseään etsivä teini

Vasuri,

Missä on Indonesian Suharto? Eikö hän ole tarpeeksi \"verinen\" diktaattoripörssiin?

Christian,

Tere, ensiksi sivujen IDEA on mahtava. Yksi suunnaton ongelma, sivusi eivät ole uskottavat. Ehdin tutkia sivujasi sen verran että katsoin omaa numeroitua listaasi diktaattoreista. Listalla oli kyllä diktaattoreita mutta millä VITUN tiedoilla, esim. Fidel Casto kuuban diktaattori. HÄN on kyllä diktaattori, siinä yksinvaltias merkityksessä. Olen täysin suomalainen mutta olen käynyt KUUBASSA IHAN VITUN MONTA KERTAA ja kansaa polkeva kusipää hän ei ole. Noin 40 vuotta sitten kuin USA:n kauppasaarto alkoi, USA:n toiveena/uskomuksena oli että kansa vihaa Fidelia ja kansa kaataa hänet==>Jos ei kaada niin ainakin yrittää, jolloin myös USA voi perustella oman hyökkäyksensä Kuubaan kansan auttamiseksi. KYSYMYS:kävikö näin? VASTAUS:EI! Miksi, siis miksi Kuuban kansa ei ole osoittanyt tyytymättömyyttään silloista/nykyistä tilannetta vastaan. VASTAUS:Älä usko minua, mutta voit varmistaa tämän keneltä tahansa Suomalaiselta joka on Kuubassa viettänyt yli 1kk aikaa lomaillen, tutustumalla ihmisiin, jne. ei siis miltään turistimatka kokemuksen omaavalta 50v känni äijältä. KUUBALAISET ovat ylpeitä siitä että he kansana omistavat Kuuban. Ei yritykset, ei upporikkaat amerikkalaiset, vaan kuubalaiset... Kuuba valtiona on niitä viimeisiä OIKEASTI itsenäisiä==> TUTKIPPA TÄTÄ POINTTIA VÄHÄN kannattaa meinaan unohtaa ne tidot mitä mediasta/meidän kirjastoista/netti sanakirjoista löydät JA OTTAA SELVÄÄ IHAN ITSE... Laitto meinaan vähän vihaiseksi kun olet kehdannut väittää että Kuuban kansa eläisi jossain AHDISTUNEESSA TILASSA, koske se ei ole niin.

Jos pidät noin kovasti Kuubasta, puolestani voit muuttaa asumaan tuolle sokeriruokoin saarelle. Sukuria, toverit, viljelkäämme kosolti sukuria voittaaksemme impperialismin! Ja ne, jotka eivät viljele sukuria sosialismin hengessä, kiduttelemme ja suljemme vankilaan! Diktatorinen sorto on siitä jännittävä koneisto, että se harvemmin antaa itsestään rehellisen kuvan kun sitä tarkkailee sisältä käsin. Järjestelmässä, jossa joka toinen on urkkija, on helppo harhautua itsekin uskomaan valheeseen.

Larencia - The Ultimate FörströmFan,

1. Jostain syystä 24. 10. 2003 on viimeinen päivätty päivä. En oikein usko, että tässä olisi ollut noin 33 vuotta päivitysväliä. 2. Saitti on aivan mahtava! 3. Lisää nyt ihmeessä Vallu Putin listoille, siitähän tulee Venäjän uusi diktaattori sanon minä. 4. Oli pakko laittaa nelonen. 5. Viitonen on kiva luku. 6. Jos joskus jatkat MHMmiä (anteeksi että tuon tämän asian taas esille) lisää joillekin pelaajille alkoholiriippuvuus. Ja keksi siitä etiäppäin. 7. Seiskahan on niissä Ameerikan pelikoneissa...

Larencia - The Ultimate FörströmFan,

1. Jostain syystä 24. 10. 2003 on viimeinen päivätty päivä. En oikein usko, että tässä olisi ollut noin 33 vuotta päivitysväliä. 2. Saitti on aivan mahtava! 3. Lisää nyt ihmeessä Vallu Putin listoille, siitähän tulee Venäjän uusi diktaattori sanon minä. 4. Oli pakko laittaa nelonen. 5. Viitonen on kiva luku. 6. Jos joskus jatkat MHMmiä (anteeksi että tuon tämän asian taas esille) lisää joillekin pelaajille alkoholiriippuvuus. Ja keksi siitä etiäppäin. 7. Seiskahan on niissä Ameerikan pelikoneissa...

joo,

kuupaan tai pohjois-koreaan ei vielä valitettavasti nii vaan mennä tutkimaan, mutta castro oli ainaki kovasti harmaantunu tv-kuvissa...