Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Kirsi-sisko,

Mikä ihmeen "paketti"? Vaadin nämä sivustot suljettaviksi HETI. Kaikkea rienausta netti tulvillaan... Eikö maailmassa ole enää mitään pyhää? Parhaani olen aina yrittänyt ja hyvä sisar ollut, mutta kiittämättömyys näemmä todella on maailman palkka.

Jahas, Kurppa näemmä leikki sisällöllä hieman enemmänkin silloin kun hänellä vielä salasana järjestelmään oli...

Just,

Mene Symppis metsään ja ammu ittes... Onkos pärställä väliä jos sattuu olemaan idiootti??

Ja sinä... mene vaikka Irakiin ihmiskilveksi uhoamaan, tämä on Diktaattoripörssin vieraskirja eikä Symppiksen panettelukirja.

Symppis¨,

En voi käsittää, kuinka G. W. Bush vastaisia ihmiset voivat olla. Tarkoitan, että hän ei ansaitse sitä. Ottakaapas nty hyvät ihmiset pitkä katsaus kyseisen miehen naamavärkkiin. Nyt yrittäkää kieltää tämä mies ja sanoa että hän ei ole oikea mies rooliinsa. Hän on vain niin tajuttoman sympaattinen. Oikea uros.

Itse Asiassa GWB on aika lailla täydellinen mies tehtäväänsä. Hän on looginen jatke Reaganille ja GB Vanhemmalle. Ja sehän vasta USA:sta pelottavan tekeekin...

Himmler,

Kuulin huhun, että täällä rienataan kolmatta valtakuntaa. Tulin, näin ja koin.[lbr] MUTTA?[lbr]Mihin on kadonnut MHM-maailma? Tuo tuhansien kiihkeiden fanien palvoma sivusto, jota en enään löydä. Ja missä, oi missä on odotettu MHM2003? Älä vain sano, että kuopattujen projektien hautausmaalla...

Kyllä, täällä todellakin rienataan Kolmatta valtakuntaa - kyllähän siinä rienattavaa riittää sukupolvelle toisensa perään kunnes historia todistaa [lnk]Hitlerin, ent_dictator::find.php?alias=hitler[/lnk] itse asiassa olleen sittenkin oikeassa. MHMaailma on edelleen olemassa, samassa osoitteessa kuin aikaisemminkin - [lnk]http://koti.mbnet.fi/forster/mhmaailma, http://koti.mbnet.fi/forster/mhmaailma/, 1[/lnk]. MHM kakstuhatkolmosta ei puolestaan koskaan ole ollut olemassakaan, joten en ole voinut sitä myöskään haudata.[lbr]

Jani,

Hienot sivut. Hyvin olet kiteyttänyt sanottavasi. Lisää tällaisia sivuja joilla kerrotaan oikeista asiosta. Nih.

Kiitän.

No minä itte ( Aatu ),

Sivuilla on kovasti kirjoitusvirheitä, jotka on luultavasti tullut kiireellä kirjoittaessa. Toivottavasti niitä tullaan korjaamaan.

Hmm. Ja minä kun luulin jo korjanneeni suuren osan kirjoitusvihreistä. Mutta toki käsitys "paljosta" vaihtelee merkittävästi eri yksilöiden välillä, itse en löytänyt kuin pari hassua. Sen sijaan kiinnitin heti huomion kielioppiisi. Virheet "ei ole tullut kiireellä kirjoittaessa", ne "ovat tulleet kiireellä kirjoittaessa". Tosin kieliopillisesti korrektinakin sanontatapa on hieman kömpelö - virheet ennemminkin tehdään kuin tulevat ikään kuin itsestään.[lbr]

Esko,

Missä lie Lukashenko? Paha, paha diktaattori Lukashenko. Ja sitäpaitsi, miten joku voi sanoa ei hänen viiksilleen?

Samassa paikassa kuin Ne Win, Somozan despoottidynastia, Ferdinand Marcos, Shell, Taleban ja monet muut. Tulossa, mikäli Luoja suo.

Mn4,

Missä on Persian vimonen shaahi, jonka pörssiedustaja Khomeini kylmästi heitti syrjään. Hän kuitenkin on syypää siihen että Khomeini yleensä pääsi valtaan. Muuten sivusi ovat ajan saatossa näköjään menneet parempaan suuntaan.

Anssi,

Missä on Suomen rahoittama ja ylläpitämä Namibian Presidentti, makkarakauppias joka oppi lukemaan ja kirjoittamaan vasta Moskovassa. Kumminkin hän piti kidutusleirejä ja teloitutti vastustajiaan.

Sam Nujoma? Tuo aikanaan lupaava demokraattinen veijari, jolle valta kuitenkin muodostui niin rakkaaksi ettei hän rohkene siitä luopua? Kirjattakoon hänetkin tulossa-listalle.

Irkku34,

Saddam kelpasi loistavasti USA:lle kun Iran oli vihan kohteena. Milosevic oli vielä 1996 Clintonin mielestä Balkanin Sankari. Talibanille virtasi jenkkiaseita kun Afganistanissa taisteltiin venäläismiehittäjää vastaan. Että näin. Tietenkin Naton hyökkäys Serbiaan oli mieleen Kosovolle, josta albaanit saivat oman valtion ilman minkäänlaisia kyselyjä tai omaa panostusta. Ja tänään em. maa onkin sitten läntisen moraalin joukkohauta ja sukupolvia eteenpäin länsituen varassa. USA:ssa riittää kuulemma omia öljyvaroja enää vajaat 15 vuotta. Eli, kyllä: jenkit eivät piittaa pätkääkään hirmuhallitsijoitten omiin kansoihinsansa hohdistamista raakuuksista, taloudellinen ja strateginen etu on se tärkein syy Naton hyökkäyksiin niin Kosovossa kuin Irakissakin. Helppoahan se on pommittaa valtioita raunioiksi ja huikata sitten paavolipposille, että me maksoimme pommit, hoitakaa te lakeijat loput. Vain yksinkertainen uskoo, että hirmuhallitsijat syntyvät ja sammuvat tuosta vain ja ihan itsekseen. Marcos, Saddam, Molosevic, Noriega, saahi, Dostum, hevardnadze, Putin... muuttuivat/tulevat muuttumaan despooteiksi heti kun lakkaavat olemasta hyödyllisiä Yhdysvaltain hallitukselle. Öljystä todellakin on kysymys. Ja historiattoman ja puolilukutaidottoman kansan halusta olla kiistaton maailmanvalta.

Yhdysvallat on toden totta osoittanut, ettei se välitä mistään muusta kuin omasta edustaan. Ensin tukemalla Trujillon, Saddamin ja jopa Pol Potin kaltaisia diktaattoreja, ja myöhemmin kääntämällä takkinsa ja esittämällä vapaan maailman pyyteetöntä puolustajaa, USA on osoittanut itsensä tekopyhistä tekopyhimmäksi. Mutta sinänsähän Yhdysvaltain tuki tai viha ei merkitse mitään - teot tekevät despootin, ei USA.