Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Irkku34,

Saddam kelpasi loistavasti USA:lle kun Iran oli vihan kohteena. Milosevic oli vielä 1996 Clintonin mielestä Balkanin Sankari. Talibanille virtasi jenkkiaseita kun Afganistanissa taisteltiin venäläismiehittäjää vastaan. Että näin. Tietenkin Naton hyökkäys Serbiaan oli mieleen Kosovolle, josta albaanit saivat oman valtion ilman minkäänlaisia kyselyjä tai omaa panostusta. Ja tänään em. maa onkin sitten läntisen moraalin joukkohauta ja sukupolvia eteenpäin länsituen varassa. USA:ssa riittää kuulemma omia öljyvaroja enää vajaat 15 vuotta. Eli, kyllä: jenkit eivät piittaa pätkääkään hirmuhallitsijoitten omiin kansoihinsansa hohdistamista raakuuksista, taloudellinen ja strateginen etu on se tärkein syy Naton hyökkäyksiin niin Kosovossa kuin Irakissakin. Helppoahan se on pommittaa valtioita raunioiksi ja huikata sitten paavolipposille, että me maksoimme pommit, hoitakaa te lakeijat loput. Vain yksinkertainen uskoo, että hirmuhallitsijat syntyvät ja sammuvat tuosta vain ja ihan itsekseen. Marcos, Saddam, Molosevic, Noriega, saahi, Dostum, hevardnadze, Putin... muuttuivat/tulevat muuttumaan despooteiksi heti kun lakkaavat olemasta hyödyllisiä Yhdysvaltain hallitukselle. Öljystä todellakin on kysymys. Ja historiattoman ja puolilukutaidottoman kansan halusta olla kiistaton maailmanvalta.

Yhdysvallat on toden totta osoittanut, ettei se välitä mistään muusta kuin omasta edustaan. Ensin tukemalla Trujillon, Saddamin ja jopa Pol Potin kaltaisia diktaattoreja, ja myöhemmin kääntämällä takkinsa ja esittämällä vapaan maailman pyyteetöntä puolustajaa, USA on osoittanut itsensä tekopyhistä tekopyhimmäksi. Mutta sinänsähän Yhdysvaltain tuki tai viha ei merkitse mitään - teot tekevät despootin, ei USA.

JG,

Mutta missä on rautaisessa otteessaan koko maailmaa pitävä keisari George II Tyhmempi? Hänessä sentään yhdistyy Bokassan älynlahjat ja Il Ducen vaatimattomuus ennennäkemättömällä tavalla.

Maailman Viisain Mies, tuo kaikkien rakastama... öh, maailman viisain mies. Hänen, ja Amerikan Yhdysvaltain, ongelmana on liika demokratia. Tehköön pahoja tekojaan, tukekoon diktaattoreja, mutta diktatuuriksi Amerikkaa on vaikea kategorisoida. Mainio luonnehdinta, muuten. Itse tosin saattaisin luonnehdintaasi lainattaessa vaihtaa Bokassan älynlahjat Idi Aminin puhetaitoon, mutta yhtä kaikki mainio luonnehdinta.

Toveri Jaakko Rissanen,

Toveri Forsström! Saisinko aluksi onnitella Teitä hyvästä sivustosta. Ainoastaan pari perätöntä väittämää rakkaasta Suuresta Perämiehestä ansaitsisivat levittäjälleen pientä käväisyä uudelleenkoulutusleirille. Mutta pikkuporvarillinen jutustelu sikseen, ja asiaan. En haluaisi hoputtaa hyvää elektro-proletariaatin edustajaa, mutta missä lihavassa kapitalisti ahterissa viipyy Diktaattoripörssin suuri jatko-osa? Poistitte myös alkuperäisen Diktaattoripotti 2 download osion, joka on aiheuttanut suurta närkästystä Lauttasaaren nuorisokommunistien keskuskomitean keskuudessa. Ja vielä, missä on Diktaattoripotti 3? Olen nähnyt vain esimaun Diktaattoripotti 4:ta. Voi tietysti olla, että vastavallankumoukselliset sabotöörit ovat sabotoineet nettiyhteyttäni. Maailmanvallankumousta odotellessa, onnea sivun vapautumista Turun TKK:n ikeen alta.

Toveri, kiitän kohteliaisuuksista mutta joudun samaan hengenvetoon olevani vannoutunut trotskilainen enkä saata hyväksyä rehelliseen työläiseen kohdistettuja sortotoimia, jotka suoritettiin georgialaisen rikollisen ja piilokapitalistin käskystä. Diktaattoripörssin jatko-osa? Toveri, tämä on Diktaattoripörssin kolmas jatko-osa. Diktaattoripotin unohdin tarkoituksella, sillä sen kakkososa ei enää sopinut väreihin. Ja kolmososan tekeminen on ns. jumelissa, koska en ole saanut ohjelmointikieltä asennettua. Mutta ehkä tulevaisuus tuo mukanaan uuden, entistä työläisemmän Diktaattoripotin jossa rahan sijaan voittaa tyhjää tai päävoittona jopa ruokakuponkeja tai matkan NKVD:n lomasaarelle!

Jaska,

Yhtiömme johto pahoittelee ilkeitä kirjoitusvirheitä. Sihteeri joka oli taas ryssinyt, on viety nurkan taakse tapettav...kröhöm...oppimaan tekstinkäsittelyä. Yhtiömme itsevaltainen toimitusjohtajamme haluaa tehdä selväksi 3 (kolme) asiaa: -Hän tukee (henkisesti) Sir Vorströmmiä tässä ikävässä selkkauksessa, joka johtuu jonkinasteisen jyväjemmarin tekemisen puutteesta. -Hän myös ehdottaa kyseiselle henkilölle pientä operaatiota: menisit pelastamaan maailmaa vaikka yrittämällä Osama Bin Ladenin kiinniottoa. -Arvoisa kaiken tietävä johtajamme haluaa myös tehdä selväksi yhden asian minkä hän on (yllätys yllätys) itse huomannut. Hän on huomannut todella selviä yhtäläisyyksiä oman historiansa ja sinun historiasi välillä. Hän toteaa, että on mukavaa kun joku muukin on saanut elää nuoren elämänsä kauppias-perheessä.

Forsströmmi kiittää. Yhdessä tukijoidensa kanssa Diktaattoripörssi näyttää häirikölle ns. närhen pelivärmeet! Itse olen kyllä vakaasti sitä mieltä, ettei häirikkö toimi tekemisen puutteesta. Kerran koulukiusaaja vain sattuu aina olemaan koulukiusaaja - todennäköisesti häirikkö on jo nuoruudessaan käynyt aggressiivisesti kaiken sellaisen kimppuun, josta ei pidä. Naapurin silmälasipäinen Ville, isosetä Elmerin väärän merkkisen auton takapuskuri tai hieman myöhemmin huonotuulinen vaimo, ovat saattaneet Pörssiä aiemmin olla häirikön vihan kohteina.

Jaska,

Tota öö niin...sä oot täys kusip...eikun siis kysymäni piti, että saisinko palkankorotuksen? Vaihteeksi asiaan. mää tierän että sää oot se vorströmmi joka kyhäilöö sitä ämhooämmää. Mää haluisin, jotta sää kertoosit mulle, jotta teekkö sää uutta semmoosta enää koskahan? Toi sun tekeles on meinaan mun suosikkipeli, ja olen jo pirempähän aatellu kysäästä, jotta teekkö sää siitä jatko-osan, vai pitääkö mun ostaa toi 3 vuotta vanha peli. Sitäpaitsi mää en oikeen tykkää siitä, että meirän läski-saloosta haukutaan sun peliis. Sitten on se suurin ropleema. Miks Petrik Wasterbeck ei pelaa meirän sportiiis? meinaan, jotta kyllähän kuninkahalle kuuluus kuninkaan paikka, eli paikka meiränm pohjalaisten seuran Sportin ykkösnyrkiis. Itteasiaas koko Kämsä-Wasterback-Velliaho sais olla siinä peliis... Eipä mulla muuta, kuin puolikuuta.

Saat palkankorotuksen! Nouda korotettu palkkasi kuukausittain sieltä, mistä olet sen aikaisemminkin hakenut. En tiedä, teenkö enää jatkoa MHM:lle. Entiteettipohjainen sähköisen julkaisun järjestelmä on ohjelmointiprojektina vähintään yhtä mielenkiintoinen, ja tällä hetkellä keskityn täysipainoisesti siihen. Ja kun en keskity, teen jotain muuta, joten aikaa MHM:n tekemiselle ei yksinkertaisesti ole. Eli pitää ostaa, mutta toisaalta - MHM 2000 ei ole vanhentunut tekstipohjaisena päivääkään. Läski-Salosta ei haukuta. Läski-Salonen luukulla on varmin voiton tae! Läski-Salonen rulettaa nyt ja aina! En ole ikinä kuullutkaan Westhamista, Känsästä tai edes Vellinaamasta. Ja MHM 2000 pohjautuu vuoteen 1999-2000, jolloin Håkan Hjerpe oli vielä melkein kova sana.

Otso Teperi,

Mhh.Kummaa.Näin PELIT lehessä ton Mikkö Forsströmin nimen.Ookko Mikko ollu tekemäs sitä lehtee?

En kyllä näe siinä mitään kummaa, mutta yhtä kaikki: samasta Vorsströmmistä on kysymys. Ei vaadi kummoista päättelyä, varsinkaan kun [lnk]Tekijästä, ent_marker::find.php?marker=elpresidente[/lnk] - sivulla paljastan kyseisen seikan persoonastani.

Wili,

Mitä kummaa, joukkoa tummaa? Äänestystulokset ovat taas tänään nollaantuneet. Olivatko asialla taas jotkut tekniikan nerot, jotkä äänestivät moneen kertaan, vai mikä mättää? Ennen puoltapäivää kun katsoin, oli kärjessä seitsemällä äänellä maailmankaikkeuden sairain ja hulluin mies, Stalin. Hyvänä kakkosena Saksan aatu viidellä pisteellä.

Jep, äänestystulokset nollautuivat toivottavasti viimeistä kertaa. Vieraskirja ei pyyhkiytynyt, äänestystulokset unohdin siirtää talteen. Mutta todellakin, enää minkään ei pitäisi nollaantua koskaan.

acc,

Nämä sivut ovat taidokkaasti tehty. Osaat asiasi hyvin. Menestystä.

Hanx!

Taivaansusi,

Diktaattoripörssi on sankari, jota voi ehdoitta suositella kaikille aatteellisille. Hasta la victoria siempre! Der sieg wird unser sein!

Vielen Dank, herr Reichsführer.

Rumarko,

Laatu saitti. Taas tuli käytettyä kalliita firman tunteja sivuston selailuun. Sivistit tietämättömyyttäni diktaattoreista aikalailla, kiitos siitä. Ja älä pelkää , diktaattoripörssin mollaajat viedään tulevalla valtakaudellani Mäntyniemeen rakentamani jättimäisen saunan taakse, jossa heille annetaan se mikä heille kuuluukin... ;) M

Mitähän Pörssin kiusaajille saunan takana mahdetaan antaa? Kehuja? Kulttuuripalkinto? Reilu läimäys selälle? Se jää nähtäväksi, mutta odotan sitä innolla.